Gardinprojekt

gardin1 gardin2

Jag har haft lite olika gardin projekt här hemma för vår hall på övervåningen. Men efter några tappra försök så slutar det ändå med att jag nu beställt precis lika dana slöjgardiner som vi har i nästan alla andra rum. Som här i vardagsrummet till exempel. I vårt sovrum har vi samma gardin men med vita mörkläggningsgardiner på en egen skena som löper bakom. Älskar att kunna mörklägga sovrummet när man känner för det. Så, i dagarna kommer alltså en ny leverans av gardiner och jag ser fram emot att få dem på plats.

 

 

Fler blogginlägg från Stilstudio

  • Emma

    Supersnyggt! På jakt efter liknande till vårt vardagsrum. Var köper du dessa gardiner? Mvh Emma

    • SannaFischerNordstrom

      Hej Emma. Jag beställer från My Window. Kontakta Mats och hälsa från mig så vet han vad du är ute efter! Lycka till. sanna

Senaste artiklarna från Härligt Hemma