Moving On →

blogg1

Nu är det dags! Efter snart tio! år hos Aftonbladet så ska jag knalla vidare. Jag har älskat varje dag med Aftonbladet och lärt mig massor. TACK för ett gäng roliga år. Nu ser jag fram emot en ny utmaning, ett nytt jobb. Bloggen hänger med, nytt namn och nytt utseende men med ett innehåll ni kommer att känna igen. På måndag smäller det, kika in här då så får ni veta vart!

Tills dess önskar jag er kära bloggläsare en underbar helg. Utan er ingen Blogg. Tack!

xo

Sanna

Fler blogginlägg från Stilstudio

 • Maria

  Spännande!! Jag kommer definitivt hänga med på nya bloggen. Ha en fin helg!

  • SannaFischerNordstrom

   Tack snälla, detsamma.

 • madeleine

  meeeeen va spännande! såklart jag är med! Kram å fin helg till dig

  • SannaFischerNordstrom

   tack Madeleine. kram

 • Caroline Flindt

  Åh, så kul, grattis! Ser fram mot att följa dig på din nya blogg:-) Ha en fin helg, Kram Caroline

  • SannaFischerNordstrom

   Tack snälla Caroline.

 • Ida

  Åh vad roligt, Sanna! Grattis och trevlig helg:)))

  • SannaFischerNordstrom

   Tack snälla å tack detsamma.

Senaste artiklarna från Härligt Hemma