Den nya, hemliga bachelorkillen

av tramsfrans

Sjuan har avslöjat vem årets Bachelor är! Det här året så görs det dock med en twist. Aftonbladet rapporterar:

”Han vill inte visa sitt ansikte. Däremot visar Sjuans nya Bachelor sin BMW och sitt sexpack.

-När jag tackade ja hade jag som krav att inte att hela mitt utseende skulle visas, jag vill att när tjejerna söker ska de fokusera på annat än bara utseende: min personlighet och mina värderingar”

Alltså, nu kanske jag sparkar in en öppen dörr här men känns det inte väldigt motsägelsefullt? Alltså att säga man vill tjejerna ska fokusera på ens personlighet och ens värderingar men samtidigt visa upp sitt sexpack och skryta om att man har en BMW? Man ba….. nej.
Om inte DET är douchigt så vet jag inte vad som är det. Alltså att inte ens kunna visa sitt ansikte men ändå förvänta sig att tjejerna ska flockas och åka till Dominikanska Republiken? Allt för att eventuellt få en ros i plast av en kille man inte ens vet utseendet på? Vem tror han att han ÄR egentligen? Såhär beskrivs Niclas på Sjuans hemsida:
”Niclas driver två framgångsrika företag, bor i en etagevåning i Stockholm, har precis köpt ett sommarhus vid vattnet utanför Stockholm och han kör sin drömbil. Nu saknar han bara någon att dela detta liv med. Han hade en tuff uppväxt med en ensamstående mamma som jobbade mycket och två småbröder som han var tvungen att ta ansvar för. Eftersom han har haft en svår uppväxt beslutade han sig för att komma ur det livet och har de senaste åren lyckats bygga upp det liv han vill leva.”
Alltså, jag blir helt matt. Han ”beslutade sig för att komma ur det livet”, startade lite företag och skaffade sig en etagevåning och en snygg bil. Vad praktiskt! Nu vill han hitta en tjej som gillar honom för den han är och värdesätter det som verkligen är viktigt i livet, dvs drömbilen och sommarhus vid vattnet! Kommer säkert gå jättebra!
”Niclas har varit entreprenör sen 2008 och driver nu bland annat ett framgångsrikt företag vars produkter säljs i sju länder och hos över 200 återförsäljare. Utöver sina företag tränar han thaiboxning och gillar att spelar gitarr. Han har ett stort socialt umgänge och älskar att resa för att upptäcka nya spännande platser i världen. Han gillar även att åka snowboard och att fotografera. Niclas letar efter en tjej som verkligen brinner för livet, någon med mycket omtanke och som är godhjärtad.”
Det är alltså relevant att säga att ens företag säljer produkter i 7 länder och hos 200 återförsäljare när man presenterar sig för en ny tjej? Tänk att vi har DEN informationen men inte ens en ansiktsbild? Rimlig avvägning! Om en kille hade sagt så till mig hade jag tyckt han varit jordens största tönt.
Personligen så hade jag sprungit iväg redan vid ”driver två framgångsrika företag och bor i en etagevåning”. Om inte DET är en varningsklocka för douchebags så vet jag inte vad!
Sjuan har släppt en presentationsvideo som ska locka tjejer att söka. Kolla och bedöm själva! Visst är hans fantastiska personlighet det första man slås av? Inte BMW, walk in closet och lantställe. Lycka till!

Prinsessan Estelles femårsdag

av tramsfrans

Foto: Kate Gabor, kungahuset.se

Idag så fyller prinsessan Estelle fem år! För mig så är det här givetvis en större händelse än min egen födelsedag. Tyvärr så är jag inte inbjuden till några festligheter, men jag har tagit mig friheten att fantisera om hur Estelles födelsedag skulle kunna vara! Nedan kommer ett schema för dagen.

06.30: Väckning på Haga Slott. Hela familjen kommer in och sjunger! Prins Daniel har med sig ett traditionsenligt fat med chiapaj och födelsedagsljus. Här ska det inte bjudas på något socker i onödan! Presentöppningen påbörjas.

09.15: Presentöppningen pågår fortfarande. Estelle har bland annat fått ett paket cigg av prinsessan Birgitta, som hon budat hela vägen från Palma de Mallorca.

10.30: Estelle och tillhörande kortege anländer till ur- och skurdagiset där hon spenderar merparten av sina dagar. Fjällräven-ryggsäcken är nu utbytt till födelsedagspresenten: en Hermès Birkin-väska från prinsessan Madeleine.

14.00: Det börjar lida mot hämtning på ur- och skurdagiset. Hermèsväskan är nu nerkladdad med grillsot och en hel del ketchup från en stökig skogsutflykt.

15.55: Nu är det äntligen dags för kalas hemma på Haga! Ett flertal av Sveriges främsta kändisbebisar är på plats. Roy Fares har bakat macarones och istället för fiskedamm så har Anna Kokotos öppnat en pop-up beauty salon där alla barn som vill får en gratis festsminkning. Istället för clown så håller Elaine Eksvärd en retorikskola med fokus på kommande skolstart.

19.00: Dags för gästerna att åka hem! Välfyllda goodiebags delas ut, och de innehåller bland annat proteinbars från prins Daniel.

19.30: En lugn middag med familjen kvarstår. Alla förutom drottning Silvia är med, som inte vill missa senaste avsnittet av Farmen.

20.00: Läggdags! Vilken underbar födelsedag det har varit! Och vilken tur att Estelle inte fyller år på sommaren så att hon måste fira på Solliden och bjuda in halva Sverige till kalaset som sin mamma.

OBS: Texten är helt påhittad och eventuella likheter med verkligheten är enbart en supertokig slump! 

Startfältet i Let’s Dance 2017

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Igår hade TV4 pressträff för Let’s Dance! Personligen så tycker jag att Let’s Dance inte har varit underhållande de senaste åtta åren. Det var inte roligt att kolla på slowfox 2008 och det är knappast roligare nu.

Man vet redan att Tony Irving kommer rasa över valfri äldre svensk kändismans knän och att David Hellenius kommer skoja om att Anja Pärsson ska göra ”sälen” på parkettgolvet. Jag lovar! Nedan kommer mina reflektioner kring årets deltagare.

Dominika Peczynski: Bra val! Dominika är såklart en egen självständig individ och behöver ingen man, men jag hoppas få se mycket Anders Borg i publiken! Det måste vara skönt för honom att byta ut Agenda på söndagskvällen mot att vara publik i Let’s Dance varje fredag istället. Där får man iallafall mat och vin.

Anja Pärsson: Svenska folket ÄLSKAR personer från Tärnaby som är bra på att dansa. Det är sedan gammalt.

Stina Wollter: Stina Wollter är en av få svenska kändisar som lyckats få sitt instagramkonto nedstängt efter att ha skickat tillbaka kukbilder till de män som skickade dem. Det får man ändå se som någon sorts bedrift. Det är ännu oklart hur detta kommer påverka hennes färdigheter i tango.

Anders Öfvergård, Arga Snickaren: Kommer han och Tony Irving bli osams? Svar ja. Kommer det bli löpsedlar? Svar ja. Kommer Anna Book kolla på programmet hemma och instagramma skadeglatt när det går dåligt för Anders som hämnd för fuskrenoveringen av hennes kök och vardagsrum 2016? Svar ja.

Ellen Bergström: Det som jag är mest oroad över är hur hon ska orka gå upp kl 04.30 varje morgon för att leda morgonprogram på NRJ med Daniel Paris och därefter vara med i Let’s Dance på kvällen. En arbetsrättslig mardröm om ni frågar mig. Är facket involverat?

Messiah Hallberg: David Hellenius kommer känna sig kränkt, hotad och exposed över att inte längre vara den roligaste personen i lokalen och kommer att ta ut det genom passivt aggressiva skämt och gliringar. Kom ihåg var ni läste det först.

Johannes Brost: Johannes är 71 år gammal och en föredöme för arbetslinjen. Kan Johannes Brost ställa upp i Let’s Dance vid 71 års ålder så borde en sjuksköterska kunna jobba iallafall tills hon fyller 85. Brost förtjänar för övrigt en medalj för hans medverkan i både Stjärnorna på slottet och Let’s Dance inom loppet av ett halvår. Mycket få svenska kändisar har lyckats med en sån bedrift.

Mikaela Lauren: Vet inte vem det är, orkar inte googla. Har säkert något att göra med sport eller något annat onödigt.

Samir Badran: Den största utmaningen för Samir Badran kommer troligtvis vara att hålla koll på klockan och dyka upp i tid till varje sändning. Om han klarar det så kommer troligtvis resten att lösa sig också.

Jesper Blomqvist: Thorsten Flincks ersättare. Jag kan inte låta bli att vara besviken. Att ersätta THORSTEN FLINCK med en avdankad fotbollsspelare från VM 1994 känns inte direkt som någon drömrekrytering. De kunde väl iallafall ha frågat Tomas Brolin?

RECAP: Rolf Lassgård och Oscarsgalan

av tramsfrans

Foto: Lotte Fernvall

Nyheten slog ner som en bomb igår. Rolf Lassgård riskerar att inte få gå på Oscarsgalan i år trots att ”En man som heter Ove” där han spelar huvudrollen är nominerad som bästa utländska film. Panik! Aftonbladet rapporterar:

”Endast fyra biljetter tilldelades gänget bakom ”En man som heter Ove”, och de ska i första hand ha gått till de två producenterna, regissören Hannes Holm, och den senares fru Malin Holm.”

Kris! Hur vågar Oscarsgalan göra såhär mot självaste Rolf Lassgård? Vet de inte vem han är? Hannes Holm kommenterar:

”-Jag känner det inte som att jag ‘tar med min fru’. Malin har fungerat som ett bollplank till mig, jag skulle aldrig ha kunnat skriva manus så snabbt om jag inte hade haft henne att prata med dagligen, säger Hannes Holm.

– Men det går ju inte att bevisa något som inte går att bevisa, om man inte har bott med oss i ett och ett halvt år”

Om vi ändå hade bott tillsammans med Hannes Holm och hans fru i ett och ett halvt år! Då hade vi förstått att hon faktiskt varit viktigare än självaste Rolf Lassgård. Hannes Holm har faktiskt ”pratat med henne dagligen”! Om ni frågar mig så är det inte speciellt konstigt att man pratar med sin fru varje dag?

En person som är RASANDE över detta är Rolfs skådespelarkollega Lia Boysen. Hon har personligen ingen anknytning till Oscarsgalan eller En man som heter Ove om jag har förstått det rätt, men hon är fly förbannad ändå i egenskap av kompis till Rolf! Därför har hon gjort det mest effektiva man kan göra när man är sur, dvs skrivit en status på Facebook!

”SKANDAL!!!!!
Oscarsnominerade En man som heter Ove.
Jag är rasande o förtvivlad över att min kära kollega Rolf Lassgård inte behandlas med den självklara respekt man förväntar! Det sätter hela värdet av skådespelare i gungning.

Vem är en självklar representant på Oscarsgalan för denna vår Svenska film?
Vem är på affischen?
Vem handlar filmen om?
Vem har förkroppsligat o besjälat dom tryckta orden?
Vem får oss att gråta skratta o känna?
Vem balanserar på den svajiga linan mellan humor o allvar genom hela filmen?
Vem har spenderat dag som natt med att leva sig in i varje cell av Ove?

Jag tror att svaret är väldigt enkelt för dom flesta av oss, ROLF LASSGÅRD!
Men vilka väljs som representanter från Sverige?
Jo,två producenter o regissören med sin fru.”

Jag känner att Lia Boysen kanske drar i en lite för hög växel här. Det är väl ingen som tycker att ”hela värdet av skådespelare är satt i gungning” bara för att Rolf Lassgård inte får gå på en gala? Värre saker har hänt.

Nu har det tack och lov löst sig så att Rolf får gå på galan ändå eftersom Love Larson och Eva von Bahr som är nominerade till bästa smink hade en biljett över, men Lia Boysen är fortfarande ”orolig”!

”Samtidigt blir jag orolig som svensk, vad händer om de vinner och Rolf Lassgård inte sitter där han borde sitta? Han är ändå nummer ett och ansiktet utåt, säger Lia Boysen.”

I EGENSKAP AV SVENSK så är Lia Boysen oroad för Rolf! Tänk om han inte sitter där han borde sitta? Vad händer om de vinner och Rolf inte hinner fram till scenen? Hur kommer det att se ut? Hela världen kommer tänka ”Where is Rolf?” och Sverige blir gjort till åtlöje! Katastrof!

Fortsättning följer på detta drama. Hela Sverige håller andan. Ska Rolf hinna fram till tacktalet eller inte? Ingen vet!

Thorsten Flinck i Let’s Dance: detta har hänt

av tramsfrans

Foto: Urban Andersson

Förra veckan nåddes vi av den fruktansvärda nyheten att Thorsten Flinck inte längre ska vara med i Let’s Dance 2017. Det här kom som en stor överraskning, och den som blev mest förvånad var Thorsten Flinck själv! Aftonbladet rapporterar:

”Skådespelaren Thorsten Flinck, 55, stoppas av läkare och får inte delta i årets omgång av tv-programmet ‘Let’s Dance’. Anledningen är att han har kuggat den hälsokontroll som alla tävlande måste genomgå.”

Jag har aldrig tidigare hört att någon kuggat en hälsokontroll till Let’s Dance, men om det är någon som ska göra det så är det givetvis Thorsten Flinck. Det här har naturligtvis gjort Thorsten mycket upprörd. Hur vågar TV4 lita på en LÄKARES medicinska expertis? Enligt Thorsten själv så är det inga konstigheter med hans hälsa!

”Enligt Flinck var det hans dåliga blodvärden som satte stopp för hans medverkan. Han hävdar dock att hans värden aldrig sett bra ut.

– Jag är alltså född med dåliga blodvärden. Man har sagt på sjukhus, när jag varit inlagd för andra saker, att ’vi kan inte låta dig gå härifrån, vi fruktar för ditt liv”

Jag är osäker på om det här verkligen är något som talar till Thorstens fördel. Alltså att läkare knappt har velat släppa ut honom från sjukhuset tidigare och att hans blodvärden ALLTID varit dåliga! Spontant så känns det inte som en förmildrande omständighet.

”Flinck även upprörd över att han redan hade börjat träna innan han fick resultatet från hälsoundersökningen. Enligt honom hade han talat om för ledningen vad de kunde förvänta sig.

– Det är riktigt klåparaktigt, ’amatöristiskt’. För jag har skött min del av avtalet. Nämligen bemött det hela med fullständig professionalism och har varit den som varit mest i danslokalen.”

Det gör mig verkligen ledsen att Thorsten inte ska vara med i Let’s Dance eftersom han verkar vara så bra dramaqueen-material redan innan tävlingen har börjat. Han har ”varit mest i danslokalen”, kallat TV4 för klåpare och haft en sådan ”fullständig professionalism” i sitt slowfoxdansande att hälften hade varit nog.

”Anledningen till att Thorsten tackade ja till att vara med programmet är enligt honom den rejäla summan pengar han erbjöds.

– Jag ville vara med i det här programmet för jag sa en siffra jag aldrig trodde att de skulle säga ja till och det gjorde de. Men sedan när vi började öva fick jag en jävla kick. Det var jättekul, jag trodde aldrig det själv.”

Det mesta blir ju faktiskt jätteroligt om man får en rejäl summa pengar för det. Jag hade också fått kickar av att dansa pasodoble om jag fått fakturera fantasisummor till TV4. Nu förstår jag dock Thorstens ilska bättre. Han hade ju redan börjat planera vad han skulle göra med pengarna! Riktigt snopet och trist nu.

Danny Saucedos pappalängtan

av tramsfrans
Skärmavbild 2017-02-19 kl. 12.23.31

Nu har det hänt igen, Danny Saucedo har gjort en intervju och pratat om hur gärna han vill bli pappa! Detta skedde senast i oktober, och då lät det såhär:

”Men Danny, som fyllde 30 i februari, vill inte att Molly ska känna sig stressad över att dra igång barnalstrandet alltför tidigt.

– Nu känner jag mig mogen men måste såklart vänta på att även Molly känner sig redo. Hon är ju sex år yngre än vad jag är, 24, så jag vill inte sätta någon press på henne.”

Känn ingen press Molly, men jag pratar i alla intervjuer jag gör om hur gärna jag vill bli pappa och att vi borde skaffa barn snart, hoppas att det är lugnt! Jag vill ju inte stressa dig, men det är bara Aftonbladet och Expressen och halva Sverige som jag säger det till.

Nu har Danny även varit med i Nyhetsmorgon och berättat om sin pappalängtan! Bara så att ingen ska kunna missa det! Såhär sa han igår:

”Det är nästan så det är ohälsosamt. Jag har så mycket planer på hur jag ska bli som pappa. Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl. Jag kanske har för höga krav. Jag ser fram emot att fostra en människa som blir bättre än mig, säger han till programledaren Jenny Alversjö” 

Är det inte lite konstigt att Danny pratar med hela Sveriges samlade mediekår om hur gärna han vill bli pappa? Är det inte en konversation som han borde ha med Molly istället för med Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon? Eller kommunicerar han och Molly enbart med varandra genom Nyhetsmorgon och löpsedlar nu för tiden?

Om jag hade varit Molly hade jag tyckt det varit lite halvjobbigt om min kille pratat i Nyhetsmorgon om hur gärna han vill jag ska bli gravid, men det kanske bara är jag!

Aja. Nu vet iallafall hela Sverige att Danny vill göra Molly gravid. Känn ingen press Molly!

Arga snickarens ilska mot Agneta Sjödin

av tramsfrans

Jag kollar inte så ofta på Fångarna på fortet. Främst för att jag inte är en barnfamilj i Skövde. Som tur är så ÄLSKAR tidningar att rapportera om allt som händer i varje avsnitt av Fångarna på fortet, och igår verkar det äntligen ha hänt något spännande. Arga snickaren blev arg! Vilken överraskning! Den här gången var det Agneta Sjödin som hamnade i skottlinjen. Expressen rapporterar:

”Medan han balanserar ut på stången försöker Agneta Sjödin snällt att peppa och uppmuntra honom, med ord som ‘bra’.

Men när hon ger honom tips, som att ‘du har bara en chans att fånga trapetsen’, ilsknar ”Arga snickaren” till.

– Ibland ska du vara tyst Agneta!”

Älskar det här! Det krävs rätt mycket för att man ska kunna bli arg på Agneta Sjödin eftersom hon känns ungefär lika provocerande som ett glas vatten, men om det är någon i det här landet som ska bli det så är det givetvis Arga snickaren. Ingen går säker!

”Lagkamraternas stöttande ord stör han sig inte på, men när Agneta Sjödin fortsätter att säga vänliga saker, brister det för honom, uppenbart irriterad över programledarens försök.

– TYST NU AGNETA, skriker Anders Öfvergård.”

Riktigt starkt tv-ögonblick om ni frågar mig. Det är inte ofta någon ber Agneta Sjödin att hålla käften. Hon får sluta vara så jävla trevlig hela tiden för att inte göra Arga snickaren arg? Skärp dig Agneta! Sluta vara så glad och peppande, fattar du inte att Anders blir arg?

Personligen så tycker jag det hade varit roligare om Agneta och Gunde började ha en mer psykiskt terroriserande approach i Fångarna på fortet. Typ att de börjar skrika ”det här kommer du aldrig klara!” och ”du är värdelös!” istället för peppande glada ord. Det tål att tänkas på iallafall!

Flydde till Dublin

av tramsfrans

Nej jag har inte dött, jag är bara i Dublin! Bestämde mig för att fly landet bara för att slippa undan manuset till Melodifestivalen imorgon. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå kolla på en svajig SVT Play-stream på hotellet och dricka ljummet bubbel ur muggen man brukar ha tandborsten i, men whatever.

Det är iallafall vår här! Jag kom hit i gryningen och har redan gått på whiskeyprovning, ätit en hel klyfta vitlök (?) och blivit utskälld av lokalbefolkningen på Tinder. Gillar ändå Dublin hittills! Hela stan är ungefär som en enda stor svensexa som spårat ur.

Verkar inte ha missat så mycket hemma i Sverige. Såg att Thorsten Flinck hoppat av Let’s Dance pga ”hälsoskäl”. Det måste ju vara första gången någonsin som Thorsten Flinck tar ett ansvarsfullt livsbeslut och tänker på sitt eget välmående, så grattis! Ikväll tar jag ett glas för Thorsten. Det borde ni också göra.

Jenny och Niklas Strömstedts kärleksprogram

av tramsfrans

Foto: Pär Bäckstrand, TV4

Jenny och Niklas Strömstedt ska spela in ett kärleksprogram tillsammans på TV4! I programmet ska de intervjua svenska kändisar om deras kärleksrelationer och hur man håller kärleken levande. Aftonbladet rapporterar:

”I makarna Strömstedts nya program ska svenska kändispar öppna upp sig om sina relationer.

Först ut är Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.

– Jag älskar våra öppenhjärtiga samtal med paren som så generöst delar med sig av sina liv, säger Jenny Strömstedt.

I programmet träffar paret svenska kändisar för att prata om deras relation. Det ska bland annat diskuteras hur man vårdar sin kärlek och hur man får passionen att hålla sig kvar.”

Relationsråd från Mikael Persbrandt! Precis vad svenska folket behöver.  Jag vet inte så mycket om hans och Sanna Lundells relation men rent spontant känner jag att svenska kändisar kanske inte borde ge relationstips till oss andra. De gör ju inget annat än att skilja sig med varandra stup i kvarten!

Nedan har jag några andra bra tv-idéer med svenska kändisar.

1.Kontrollera din ilska med Farmen-Qristina. En serie i fem delar där Qristina berättar om mindfulness.

2. Skratta med Leif Mannerström. Sveriges suraste person berättar roliga historier.

3. Läshörnan med Samir och Viktor. Ett intellektuellt litteraturmagasin där Samir Badran och Viktor Frisk diskuterar litteraturvetenskap och ger sina bästa boktips.

4. Privatekonomi med prinsessan Madeleine. Madeleine Bernadotte delar med sig av sina bästa tips på hur just DU får DITT apanage att räcka till!

5. Hälsotimmen med Edward Blom. Edward tipsar om kalorisnål mat och hur du får maximal effekt av ditt crossfit-pass.

Varsågod TV4! Aftonbladet har mitt nummer om ni vill ha fler tv-idéer.

Blockad av Anna Book igen

av tramsfrans

Jag har fruktansvärda nyheter! Jag har blivit blockad av Anna Book på Instagram IGEN! Ni som följer mig på Instagram har vetat om det sedan förra veckan, men nu känner jag att jag måste dela med mig av den viktiga informationen även här. Det har tagit lite tid för mig att bearbeta det fruktansvärda som hänt och låta nyheten sjunka in, men jag vill bara att ni ska veta.

Det är oklart vad som fick droppen att rinna över den här gången. Kanske var det när jag skrev om Arga Snickaren och ifrågasatte det orimliga i att sittkapaciteten kring Anna Books matbord minskat från 18 personer till 6 efter renoveringen? Jag vet inte, och jag tänker inte grotta ner mig mer i det heller!

Det känns såklart tråkigt att inte få följa Anna Books äventyr på Instagram längre, men vem vet vad som händer i framtiden! Jag hoppas att våra vägar kommer korsas igen på ett eller annat sätt. Jag är övertygad om att vi kommer ses igen en dag och skåla i sangria och prata grammatiskt inkorrekt skolspanska. Då kommer vi säkert skratta åt det här!

Tills vidare så uppskattar jag om ni delar med er av allt kul som händer på Anna Books instagram. Ni kan t.ex. skicka printscreens till mig på Instagram (tramsfrans) eller mejla på hejfrans@gmail.com. Jag måste leva genom er nu!

Och ja, en sak till! Ställ inga frågor om mig till Anna Book på Instagram. Det rör upp så mycket känslor och jag vill ligga lågt. Det sista jag behöver är att hon kallar mig för falukorv igen.

Såg förresten att folk blev skitsura när jag skrev om Danny och cannabis igår! Det var tydligen helt fruktansvärt att förneka cannabis fantastiska egenskaper för anorektiker och cancersjuka. Jag tar såklart inga debatter i några kommentarsfält, men jag är imponerad över er som orkar bemöta alla arga kommentarer från vita kränkta män med smak för alternativmedicin. Jag väljer återigen att citera Åsa Vesterlund från svenska hollywoodfruar. You can’t argue with stupid!

Sida 1 av 12
 • Tjänstgörande redaktör: Karolina Strömbäck Horney
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB