Biggest loser VIP

av tramsfrans

Foto: Anna Tärnhuvud

Äntligen ett tv-format som ingen har efterfrågat! TV4 ska göra en kändisversion av Biggest Loser! Jag kan inte tänka mig att någon har efterfrågat detta förutom deltagarna själva, men det är bara en teori från min sida. Aftonbladet rapporterar:

”I skrivande stund är TV4 i full färd med att spetsa till formatet med deltagarna Runar Sögaard, 49, och Anna Book, 46, som enligt Metro är klara för programmet.”

Ett Biggest Loser med Runar och Anna Book! Som vi har väntat på denna högkvalitativa, värdiga tv-underhållning! Anna Book fick inte vara med i Så Mycket Bättre i år heller, men det gör mig glad att hon iallafall får spendera ett antal veckor med att spela in Biggest Loser istället. Det är iallafall på TV4, och någonstans måste man ju börja. Sen så antar jag att det blir en vecka på Fångarna på fortet också i sommar?

”Förutom nämnda kändisar så kan vi berätta att även stylisten Jonas Hallberg, 46, känd från ”Top Model” och TV4:s ”Camping Queens”, ska medverka i programmet.

På Instagram skriver Jonas: ”BABES! Önska mig LYCKA TILL… Nu är det dags att hoppa på ett nytt project, nytt äventyr… Men jag kommer INTE att kunna vara aktiv här på Insta. Dags att göra mig redo för ett liv UTAN kontakt med omvärlden och checka ut från all typ av social media”.

Det här blir bara bättre och bättre. Biggest Loser verkar vara gåvan som aldrig slutar att ge! Älskar förresten att Jonas Hallberg ”gör sig redo för ett liv utan kontakt med omvärlden” när han ska bli filmad typ 24 timmar om dygnet och därefter synas på primetime i TV4 hela hösten. Allting är relativt. TV4 har bekräftat att inspelningarna redan har startat:

”– Ja, det stämmer att vi idag, som första land i världen, har startat inspelningarna av Biggest Loser VIP. Däremot kommer vi inte att kunna berätta vilka våra fantastiska och modiga deltagare är ännu, men jag ser fram emot att få göra det när tiden är mogen, säger programmets exekutive producent Lotta Andersson till Nöjesbladet.”

Det känns verkligen talande för Sverige att vi är det första landet i VÄRLDEN som ser ett behov av ett Biggest Loser för kändisar. Inga andra länder har hoppat på idén, så det här verkar alltså innebära att Anna Book blir med i VÄRLDSPREMIÄREN av programmet! Där har hon något kul att skriva i sin instagrambio!

Fredrik Eklund har släppt rosévin

av tramsfrans

Släpp allt du har, Fredrik Eklund har släppt ett rosévin! Om man får tro Fredrik Eklund själv så är det det BÄSTA VINET SOM NÅGONSIN TILLVERKATS! Såhär beskriver Fredrik själv sitt vin:

”A light breeze comes in from the Adriatic Sea. I stare into the sunset, and through the pink reflection of my glass of HIGH KICK Rosé, I think: this is life. This moment is what it’s all about. This is what I’ve worked so hard for. I’m finally here.”

Alltså, lugna ner dig Fredrik. Till och med jag tycker att det är överdrivet att säga ”This is what I’ve worked so hard for, I’m finally here” när man dricker ett glas ljummet rosé för 99 kronor flaskan? Okej att det är gott medett glas rosé, men det finns gränser.

Med tanke på att Fredrik sålt lägenheter för typ tusen miljarder så kommer det som en överraskning att hans mål med livet egentligen verkar ha varit att sippa på ett billigt glas rosé? Fredrik fortsätter:

”This wine started with a dream. A dream to enjoy my own premium Venetian rosé, a gorgeous bottle that symbolizes everything that I love about this life. A dream to celebrate it all with family and friends in the most exotic locations. A dream to enjoy it with the best food the world has to offer. And a dream to share with you.”

Allt med det här vinet är verkligen EXTREMT! Om man ska dricka det med mat så räcker det inte med en grillad köttbit och lite bearnaise på burk. Det ska vara THE BEST FOOD THE WORLD HAS TO OFFER!!! Jag tycker återigen att det känns lite smått hysteriskt när flaskan kostar 99 kronor. Det känns ännu mer deppigt när man tänker på att majoriteten som dricker vinet troligtvis kommer göra det på Ullareds campingplats med lite potatissallad och plastbestick.

”HIGH KICK Rosé is a light, fresh and elegant rosé with notes of strawberries, citrus and herbs. Serve cold with elegant dishes of seafood or Salad Niçoise with grilled tuna or enjoy on its own with good friends.”

Det verkar dessutom vara viktigt att man skriver vinets namn med VERSALER! Fredrik Eklund kommunicerar inte med gemener. Han bor faktiskt i NEW YORK och där är det bara VERSALER som gäller om man vill bli tagen på allvar!!! Det är bara mesiga svenskar och losers som använder gemener. Glöm aldrig det.

Jag återkommer till sommaren med en recension av HIGH KICK ROSÉ. Måste bara fundera på vilken mat jag ska äta till eftersom det måste vara THE BEST FOOD THE WORLD HAS TO OFFER!

Tröjkaoset på Charlotte Perrellis instagram

av tramsfrans

Schlagersverige skakas just nu av en tröjskandal på Charlotte Perrellis instagram. Det var igår kväll som Charlotte Perrelli la upp en bild på sig själv i en t-shirt med budskapet ”Queens are born in October”, och passade även på att klistra in en del andra kända sångerskor/kollegor i bilden. T.ex. Beyonce och Lady Gaga.

Skärmavbild 2017-04-26 kl. 15.27.46

Problemet är bara att varken Beyonce, Lady Gaga, Rihanna eller Jennifer Lopez fyller år i oktober. Det här har orsakat en förtroendekris på Charlotte Perrellis instagram, där följarna ifrågasätter om Charlotte verkligen går att lita på.

”Hehe, alltså det är ju nästan ironiskt på ett roligt sätt att ingen av dem är födda i oktober. Det visar ju så tydligt hur man bara köper allt på nätet utan källkritik”. 

”Fast det är bara du som är född i oktober @laperrelli har du fallit för falsk reklam?”

Ja ni ser ju själva. Folkstorm! Skandal att Charlotte Perrelli inte kollar upp bakgrundsfakta innan hon tar på sig en tröja med ”Queens are born in October” på. Vem kan man egentligen lita på i den här världen om informationen inte stämmer i ett skämtsamt kollage som Charlotte Perrelli har lagt upp på Instagram? Vart är världen på väg?

Charlotte Perrelli vill dock absolut inte erkänna att hon haft fel om Rihannas födelsedag. I kommentarsfältet bemöter Charlotte kritiken såhär:

”Det handlar inte om källkritik. Ingen går på det…. är bara en rolig fluga. Finns i alla månader” 

Älskar det här dramat! Alltså att Charlotte är för stolt för att säga hon inte har koll på när Jennifer Lopez fyller år. Om man ska tro Charlotte så visste hon redan innan att ingen av de på bilden fyller år i oktober, men att hon valde att lägga upp bilden ändå eftersom det var ”en rolig fluga” och att tröjan ”finns i alla månader”. Man ba ja, fast det var ju inte det som det här handlade om?

Det går ju inte att komma ifrån att det är lite konstigt att lägga upp en bild på sig själv och fyra andra kvinnor med texten ”Queens are born in october” när fyra av de fem kvinnorna fyller år under helt andra månader. I synnerhet om man skriver ”Känns som jag är i bra sällskap” som bildtext.

Speciellt logiskt är det iallafall inte. Det är typ som att ha på sig en ”I love Paris”-tröja med ett motiv av Big Ben?

Jag unnar dock Charlotte den kortvariga lyckan som hon fick uppleva när hon trodde att hon delade födelsedagsmånad med USA:s absolut största artister. Underbart är kort. Kämpa på Charlotte! För mig är du alltid en queen oavsett om du delar födelsedagsmånad med Lady Gaga eller inte.

Björn Ranelid gör slut med Österlen

av tramsfrans

Jag hann knappt lämna Sverige innan jag fick motta fruktansvärda nyheter. Björn Ranelid har gjort slut med Österlen! För mig så kom det som en nyhet att man kan göra slut med geografiska platser och regioner, men om det är någon som ska vara först med det så är det givetvis Björn Ranelid.

Anledningen till det dramatiska uppbrottet med Österlen är att Björn Ranelid blivit nekad av kommunfullmäktige till att bli vigselförrättare av Simrishamns kommun med anledning av att han inte är skriven i kommunen. Ett helt rimligt skäl, som tyvärr har fått Björn Ranelid att fullständigt gå i taket på ett sätt som enbart Björn Ranelid kan göra. Aftonbladet rapporterar:

”Det är klart att jag blir ledsen, det här är helt ofattbart. Det handlar bara om hat, avund och ondska, säger han till Ystads Allehanda efter nederlaget”

Björn Ranelid skräder inte med orden. Det är hat, avundsjuka och ONDSKA att Björn inte får viga par inom Simrishamns kommuns gränser! Hatar Simrishamns kommunfullmäktige Björn Ranelid? Hatar de kärleken? Kanske hatar de rentav både och? Har de inte fått ligga på länge? Ingen vet!

Undrar verkligen hur Björn Ranelid beskriver tragedier som faktiskt är hemska på riktigt med tanke på att avslaget från Simrishamns kommun har blivit någon sorts symbol för allt hat, avund och ondska i hela världen? Allt skit i hela världen bleknar i jämförelse med det fruktansvärda sveket mot Björn Ranelid från Simrishamns kommun!

”Jag är en levande reklampelare för Österlen. Ingen annan människa har någonsin gjort mer reklam för Österlen än jag, säger han till tidningen.”

På något sätt så känns det som att Björn Ranelid har överskattat sin egen betydelse för Österlen. Personligen så förknippade jag inte Österlen överdrivet mycket med Björn Ranelid. Klart han kommer upp i ens tankar, men jag tänker mer på Ulf Lundell, Gudrun Schyman och kärringar i Gudrun Sjödén-tunikor som gillar akvarellmålningar?

”Men på grund av kommunfullmäktiges beslut är det nu slut med den fina relationen till bygden, deklarerar han.

– Från och med i dag och för all framtid kommer jag aldrig mer att ta några uppdrag på Österlen, säger Björn Ranelid.” 

Vilket avbräck för Österlen! Idag vajar flaggorna troligtvis på halv stång. Känner jag Björn Ranelid rätt så är dock inte sista kortet lagt i det här sjuka maktspelet med Simrishamns kommun. Nästa steg blir troligtvis att överklaga beslutet till krigsförbrytartribunalen i Haag. Vi får aldrig låta ondskan vinna.

Diggiloos inspirationresa till Mallorca

av tramsfrans

Det kanske är svårt att tro, men snart så är det säsongspremiär för Diggiloo! Halva Sverige sitter redan nu och dreglar av tanken på att få höra ett medley med Brolle eller motsvarande. Höjdpunkten på hela sommaren för många!

Diggiloo har dock redan nu en kickoff på Mallorca. Alla är där! Och med ”alla” så menar jag Charlotte Perrelli, Jessica Andersson, Andreas Johnson, Robin Bengtsson och Tommy Nilsson.

Något som är intressant på bilden ovan är att de flesta på bilden verkar ha på sig exakt samma outfits som de brukar ha i Melodifestivalen? Tommy Nilsson har tre knappar uppknäppt, Wiktoria har på sig röd skinnjacka och Andreas Johnson har på sig väst. Börjar typ misstänka att de går runt i exakt samma kläder hela tiden året runt? Tommy Nilsson har alltid tre knappar uppknäppt och beige kavaj oavsett yttre omständigheter! Den eviga ”pappa på semester”-looken.

Riktigt smart av Diggiloo att locka med en resa till Mallis för alla som ska vara med, för om det är något som svenska kändisar älskar så är det att åka utomlands med andra svenska kändisar. Speciellt om någon annan betalar! Kolla bara vad brett Charlotte Perrelli ler till höger!

Själv så är jag kvar i Polen och dricker en strawberry mojito och njuter av den niogradiga värmen. Supersomrigt! Jag tog av mig jackan och bad om att bli fotad i jeansjackan ”så att folk ska tro att det är varmt”. Det här blogginlägget är alltså att betrakta som fake news.

Är i Krakow!

av tramsfrans
Skärmavbild 2017-04-23 kl. 17.48.21

Nu är jag nere på kontinenten och ränner igen! Snattar från minibaren och håller på. Bilden ovan är dock från min favoritplats på hela jorden, dvs ”Famous Grouse bar” på Arlanda Terminal 5.

Jag är iallafall i Krakow nu! Polen kanske först och främst är känt eftersom Katrin Zytomierska har sina rötter här, men det finns faktiskt mycket annat att se också.

Jag har aldrig varit i Krakow förr och har typ inga förväntningar alls, men det känns spännande och exotiskt! Allt luktar lite rök, all mat serveras med konstiga såser, folk åker runt i häst och vagn och en grogg kostar 30 kronor. Ja ni hör ju själva, jag stormtrivs.

Växlade pengar på Arlanda och hon på Forex ba ”jag har hört att Krakow är känt för sina bagerier” och då sa jag ”jag åker dit för vodkan!” och fick ett nervöst leende tillbaka. Här i Polen så har jag ännu inte vågat konversera med någon servicepersonal, men jag är redan ARG över att det inte finns kallt bubbel att köpa i mataffärerna! Skandal om ni frågar mig.

Tyvärr så fick jag inte plats i resväskan med min 13 meter långa boa som jag fick av Annelie Rydé. Känns tomt och jättekonstigt att vara utan den, men vad ska man göra?

Kommer hem igen på onsdag iaf! Ska blogga varje dag men inläggen kan komma lite hipp som happ istället för på förmiddagarna. Hoppas ni överlever! Och har nån ett riktigt DUNDERTIPS här i Krakow så får ni höra av er.

Allt du missat om Hannah, Amanda och Hers

av tramsfrans

Vissa av er kanske har följt med i debatten kring Hannah och Amandas nya kosttillskott ”Hers”. För er som inte har hängt med så ska jag försöka sammanfatta det lite kort.

Hannah Widell och Amanda Schulman har släppt ett kosttillskott för kvinnor som heter ”Hers”. Hers ska hjälpa kvinnors hormonella balans, och detta uppnås genom att ”skapa naturliga synergier” genom att t.ex. blanda bidrottninggelé och pulviserad rå kakao. I produktbeskrivningen kan man bland annat läsa det här:

”Hur låter det med bidrottninggelé som bara drottningen i kupan är fin nog att bruka, bönor som Aztekerna likställde med guld i sina skattkammare eller den finaste delen av ett exklusivt vin? Om du är redo för ett lyxigt kosttillskott baserat på ovanstående är HERS rätt produkt för dig!”

Här skräds det inte med orden. Tänk att man åt produkter som liknade Hers redan på aztekernas tid! Den civilisationen gick visserligen under, men anledningen till det var troligtvis att de inte åt tillräckligt med kosttillskott.

För endast 399 kronor i månaden och två tabletter om dagen så blir du en helt fantastisk kvinna, redo att ta dig an i princip vilka utmaningar som helst! Det går såklart att chansa och leva sitt liv utan att äta två tabletter bidrottninggelé om dagen, men varför riskera något i onödan?

Tyvärr så har ett flertal partypoopers kommit och förstört den aztekiska kosttillskott-fiestan. Jenny Strömstedt är arg, nån har skrivit en debattartikel på Politism och Bloggbevakning är som vanligt RASANDE! Tydligen så får man inte marknadsföra kosttillskott hur som helst utan några vetenskapliga belägg och säga att det är fantastiskt! Aldrig får man ha lite roligt i det här landet!!!

Nu har Amanda Schulman bemött kritiken och kommit fram till att folks motstånd mot Hers i själva verket handlar om kvinnohat. På instagram skriver hon såhär:

”Vissa älskar Hers, andra inte. Vilken otrolig debatt det blev ändå. Tydligen är kosttillskott för kvinnors hormonella balans en suuuperhet potatis. Kosttillskott för män är det ingen som säger något om, men nu när det finns ett kosttillskott för bara oss kvinnor så ska det såklart hackas på. Inte bara av män, utan också av kvinnor. Som Jenny Strömstedt i krönikan ovan – hon hade såklart kunnat skriva om alla kosttillskott när som helst, men väljer att göra det nu när det kommer ett bara för kvinnor.”

”Har ingen aning om Jennys recept på att vandra i skogen, sova jättemycket och jobba mindre hjälper bättre, men det verkar ju också bra såklart, om man har den möjligheten. Själv sitter jag här och ammar min sjudagars bebis och har lite svårt både med sömn och promenader i skogen. Men, och detta är viktigt: ni som inte tror på kosttillskott ska absolut inte köpa HERS. Vi tvingar ingen<3”

Amanda Schulman är inte helt säker på om det är bra med frisk luft, sömn och att jobba mindre, men är iallafall övertygad om att alla som ifrågasätter deras piller gör det bara för att det riktar sig till kvinnor. Inte för att det inte finns några vetenskapliga belägg eller några faktiska bevis förutom instagramcaptions från Hannah och Amandas följare som intygar att de ”älskar det”.

Jag tillhör visserligen inte målgruppen för Hers, men jag blir ändå lite sugen på att prova. Givetvis i utbyte mot en recension här på bloggen! Om nån Schulman läser det här så får ni gärna skicka över en låda eller två. Jag har en flaska Perfect Day rosé på kylning som jag tänkte skölja ner kapslarna med.

Samir och Sigrid – fortfarande inte ihop

av tramsfrans
samirsigrid

Här kommer veckans uppdatering om Samir och Let’s Dance-Sigrids kärleksromans som alltså fortfarande inte existerar! Det här har blivit lite av en ofrivillig följetong på bloggen, men jag känner faktiskt ett ansvar att bevaka det här.

Samir och Sigrid åkte som bekant ut från Let’s Dance i fredags, men jag var för uppriven för att följa programmet eftersom jag trodde Gunilla Perssons katt Tusse var död. Det kändes smaklöst att kolla på glada dansprogram när man visste att något så fruktansvärt hänt på andra sidan jorden.

Att Samir och Sigrid har åkt ut ur Let’s Dance är inget som stoppar tidningarna från att fortsätta spekulationerna kring att de eventuellt kommer att bli ihop en dag. Tvärtom! Den senaste rubriken kommer från Expressen och handlar om att Arga Snickaren äntligen har gjort ett uttalande om den påstådda kärleksaffären. Det känns lite oklart att Arga Snickaren har gjort ett uttalande om en kärleksaffär som han själv inte ens är inblandad i över huvud taget, men okej.

”Vad gällande Samir och Sigrids påstådda romans så har Anders ingen aning om det kan bli något mellan dem efter deras medverkan. Han har dock sina förhoppningar.

– Jag vet ingenting men jag hoppas att det blir så. De är skitgulliga ihop, säger Anders.”

Det här börjar faktiskt bli löjligt. Snart har alla personer i hela Sverige uttryckt sin önskan kring att Samir och Sigrid ska bli ihop för att de är så otroligt gulliga. Man kan knappt gå utanför dörren utan att någon frågar vad man tycker om Samir och Sigrid. Missnöjet pyr i hela landet över att ingenting händer, och snart blir Arga Snickaren arg på riktigt!

De enda som inte verkar vilja att Samir och Sigrid ska bli ihop är Samir och Sigrid själva, och så här kan vi naturligtvis inte ha det. Jag tycker faktiskt att de får bjuda till lite grann nu och vara ihop i iallafall 2-3 månader. Det är faktiskt det minsta som de kan göra. All denna kvällstidningsrapportering får inte vara förgäves. Det är dags för Samir och Sigrid att ge något tillbaka.

Räddad av änglar

av tramsfrans

Igår så var det premiär för ”Räddad av änglar” på Sjuan. Jag kan inte tänka mig någon annan programtitel som känns mer passande för Sjuan! En snabb titt på deras tablå avslöjar att ungefär 90% av programmen handlar om personer som antingen har dött eller varit väldigt nära att dö, alternativt om personer som blir hemsökta av personer som redan har dött. Det mesta kretsar kring döden på Sjuan förutom när de sänder Bachelor, och när man kollar på det så vill ju man själv helst dö.

I ”Räddad av änglar” så reser supermediet Birkan Tore runt i Sverige för att leta efter folk som överlevt katastrofala olyckor och händelser. Förutom att han själv verkar sträva efter looken ”sexig ängel i jeans och skinnskärp med uppknäppt skjorta” så kan han även få kontakt med riktiga änglar! Såhär beskriver Sjuan själva programmet:

”I Sjuans helt nya program Räddad av änglar träffar änglamediet Birkan Tore människor som mot alla odds överlevt olyckor, för att ge sin syn på hur det gick till och hur deras skyddsänglar kan ha varit inblandade. Med sin mediala förmåga försöker han ge dem han träffar nya insikter om varför just de klarade sig.”

Nu kanske jag slår in en öppen dörr här, men jag tycker att det låter så töntigt! Tänk att ha överlevt en smärre katastrof och därefter få besök av en främmande karl som ska förklara för en hur det gick till. 100% mansplaining!

Nöjesbladet har träffat Birkan Tore och ställt fler frågor om änglar!

”Vad har du för bevis för att skyddsänglarna existerar?

– Jag kan hänvisa tillbaka till religiösa skrifter. Religionerna är oense om allt, men de är ense om att vi alla har skyddsänglar. Genom att titta tillbaka på de gamla kulturerna ser vi att statyer och skrifter fortfarande finns, så konceptet med änglar är en del av våra erfarenheter sedan mänsklighetens början”

Jag älskar Birkan Tores logik! Ungefär som att allt som står i gamla skrifter automatiskt är sant bara för att de är gamla. Några miljarder religiösa människor kan inte ha fel!

”Enligt Birkan Tore är den huvudsakliga ön Atlantis belägen mellan USA och den Mittatlantiska ryggen och går att besöka genom meditation. Genom att slappna av kan man få minnen från andra livstider och andras själsliga upplevelser, berättar han.

– Atlantis invånare har utposter på olika platser också, och jag tror att det skapar förvirringen kring vart Atlantis är”

För övrigt så anser jag fortfarande att jorden är platt. 1200-talets astrologiska toppskikt kan inte ha fel. Tack för mig.

 

Slut mellan Bonde-Sigrid och Pål?

av tramsfrans

Det är mycket Bonde söker fru på bloggen nu, och ni som inte har hängt med får helt enkelt skylla er själva!!! Jag hade egentligen inte tänkt blogga om Bonde söker fru två dagar i rad, men har inget annat val nu när blixten har slagit ner i ställverket igen hemma hos Sigrid Bergåkra från förra säsongen. Det är tydligen slut mellan henne och Pål? Den mystiska hästmiljonären från Dalarna som kunde backa med släp!

Det har varit många turer fram och tillbaka med Sigrid och Pål. I februari tog de beslutet att ”lämna offentligheten för gott”, och det var ett löfte som höll i ungefär 48 timmar innan nästa intervju.

Nu så är alltså kärlekssagan över, om man ska tro Hänt Extra. Trots beskedet att ”lämna offentligheten för gott” så har Sigrid pratat med media. Expressen rapporterar:

”Nu berättar Sigrid Bergåkra för Hänt Extra om svårigheterna med all uppmärksamhet kring henne:

– Folk är jättefina och jag får mycket värme från allmänheten, men jag kan inte sticka under stol med att det också trasslat till det för mig. Det har det verkligen gjort, säger Sigrid till tidningen.”

Trots svårigheterna med all uppmärksamhet så fortsätter Sigrid att svara på frågor från media! Föga överraskande så har det inte gjort saken bättre. Om man upplever att uppmärksamheten man får är ett problem så borde man kanske sluta prata med journalister och ge dem uppslag till artiklar, men det gör inte Sigrid!

”– Jag vet inte vad jag ska svara på det, svarar hon på Hänt Extras fråga om allt mellan henne och Pål är som det ska.

Enligt Hänt skrev Sigrid i samband med terrordådet i Stockholm ett inlägg på Instagram om att inte deppa ihop. Där nämnde hon också sin relation:

‘När världens ondska gör sig påmind så nära oss och min privata relation sköljt över mig med besvikelse då ska man inte krokna och deppa ihop!’”

Jag har inte sett instagraminlägget eftersom Sigrid har låst profil, men rent spontant så känns Sigrid Bergåkra som den enda personen i hela Sverige som är kapabel till att jämföra terrordådet i Stockholm med sin egna havererade relation som SKÖLJT ÖVER HENNE med besvikelse. Jag ÄLSKAR Sigrids totala avsaknad av proportioner!

Nu återstår det att se vad som händer härnäst? Alltså, förutsatt att de faktiskt gjort slut på riktigt? Det bästa som kan hända nu är att Sigrid får vara med i Bonde söker fru en gång till. Om det är NÅGON som har kapacitet att vara med i Bonde söker fru två säsonger i rad så är det faktiskt Sigrid Bergåkra. Jag håller tummarna!

Sida 1 av 18
 • Tjänstgörande redaktör: Joakim Magnå
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB