Samir Badran och Sigrid är fortfarande inte ihop

av tramsfrans

Det fortsätter att rapporteras kring att Samir Badran och hans danspartner Sigrid Bernson i Let’s Dance fortfarande inte har legat med varandra. Hela Sverige väntar otåligt på att något ska hända! Det senaste som hänt i dramat är att Samir nu har lämnat besked att han inte ska ligga med henne just nu, men eventuellt i framtiden. Hänt har pratat med Samir.

”-Både hon och jag vet att man inte ska förstöra jobb med sånt där. Jag orkar inte att det blir stelt efteråt, så jag brukar aldrig ragga under mina jobb oavsett hur snygga tjejerna är.”

Verkligen ädelt och gulligt av Samir att inte ragga när han är ute på jobb. Otroligt omtänksamt och fint att inte försöka ligga med folk på jobbet. Det måste verkligen vara en prövning!

”Samtidigt vill han inte stänga några dörrar för vad som kan hända när kamerorna slocknat.

– Efter Let’s Dance är det en annan sak. Jag vill inte dissa grejen, jag tycker ju om henne. Och hon är jävligt snygg. Men som sagt, jag fokuserar först på jobb och sen får vi se.”

Alltså jag förstår inte varför Samir ska prata med alla tidningar om att han och Sigrid eventuellt ska inleda en relation och ligga efter att Let’s Dance tar slut? Ungefär som att han är skyldig att berätta för hela Sverige att de KANSKE ska börja dejta efter att säsongen är över. Hon är ju faktiskt ”jävligt snygg”.

Det är ju inte direkt en nyhet att kändisar tycker om att kommunicera sitt privatliv genom skvallerpress, men jag tycker ändå det är jättekonstigt att Samir gör såhär. Vill man bli ihop med någon så är det kanske inte jättelyckat att först gå ut med det till tidningarna innan man ens har börjat träffas. Bara ett litet tips!

Och vad säger Sigrid? Om jag hade jobbat med en kille så hade jag tyckt det varit jobbigt om han hela tiden sa till tidningar att vi eventuellt ska bli ihop, men inte nu, fast kanske senare!!! Det är ju verkligen något som kan skapa den stela stämningen som Samir är så otroligt rädd för. Fortsättning följer!

MILF-maffian i kändissverige

av tramsfrans

Idag har jag ett stort scoop! Har visserligen snott det från Expressen, men ändå. Sigrid Bergåkra från Bonde söker fru, känd för att vara allmänt sugen, har en okänd och mycket djup vänskap med 19-åriga Fo&O-Oscars 48-åriga flickvän!

”På Facebook delar hon med sig av en oväntad vänskap – Cecilia, 48, som har pekats ut som Oscar Enestad i FO&O:s flickvän.

Det var i samband med att pojkbandet tävlade i Andra chansen i Melodifestivalen 2017 som Sigrid Bergåkra delade med sig av en bild på FO&O och skrev:

”Kom igen alla och ring och rösta i kväll på FO&O. Så stolt över Oscar Enestad”, skrev Sigrid Bergåkra då. I inlägget taggade hon också Oscar Enestads flickvän Cecilia, 48.”

På ett sätt så känns det faktiskt som det mest självklara och naturliga i världen. Klart att Sigrid Bergåkra och Fo&O-Oscars flickvän är goda vänner med varandra! Vänskapen verkar huvudsakligen bestå av att Sigrid brukar tagga F&O-Oscars flickvän i sina statusar på Facebook och skriva glada tillrop, och det är ju typ det enda som vuxna personer gör med sina vänner nu för tiden.

En mystisk MILF-maffia i kändissverige har alltså blivit avslöjad! Man börjar ju undra vilka fler som är med i det här tidigare okända nätverket av kvinnor med aptit på livet. Camilla Läckberg? Agneta Sjödin? Elisabet Höglund? Vem vet!!! Kändissverige är fullt av oväntade vänskaper.

Varför är inte JAG god vän med Sigrid Bergåkra och Fo&O-Oscars flickvän? Jag gillar ju också 19-åringar! Aja. Jag kämpar vidare utan kändisvänner.

Christina Schollin vräkt av Sveriges riksdag

av tramsfrans

Ledsen att förstöra helgen för er, men jag har fruktansvärda nyheter. Christina Schollin tvingas lämna sina butikslokaler i Gamla Stan. Inga mindre än SVERIGES RIKSDAG tvingar bort henne!

”Throwbackthursday 1995. Jag startade min affärsverksamhet som BodMadame på Storkyrkobrinken i Gamla Stan. Den utökades med Galleriverksamhet i Min Lilla Salong där jag också ‘höll Salong’ som man gjorde på 1800-talet med artister som underhöll i en intim miljö. Sedan fyra år tillbaka har jag utvecklat min vision om en MåBra-Oas i Gamla stan. Nu – efter 22 lyckosamma år i Gamla Stan har jag blivit UPPSAGD av min hyresvärd Sveriges Riksdag!!!! Jag är i chock!” 

Jag vet inte vad som är mest överraskande i den här historien. Att Christina Schollin lyckats upprätthålla en fungerande affärsverksamhet i 22 år utan att faktiskt göra något vettigt, eller att hennes hyresvärd är självaste Sveriges Riksdag.

För mig så kom det som en överraskning att Sveriges viktigaste beslutsfattande organ dessutom har agerat hyresvärd för Christina Schollins MåBra-Oas i Gamla stan. Det är ju inte konstigt att våra politiker inte får någonting gjort när de dessutom måste lägga ner tid på att förvalta Christina Schollins hyresavtal. De har väl tillräckligt mycket på sitt bord ändå.

Nu är frågan bara VARFÖR Christina Schollin har blivit vräkt av Sveriges riksdag? Jag är tyvärr inte speciellt insatt i frågan, men rent spontant känns det inte som att man blir uppsagd från ett förstahandskontrakt om man inte har gjort något tvivelaktigt. Det känns långsökt att Sveriges riksdag skulle säga upp Christina Schollins hyresavtal bara för skojs skull.

Jag kräver att Stefan Löfvén ställs till svars för det här. Eller ja, egentligen alla folkvalda politiker i hela Riksdagen. Varför har samtliga 349 ledamöter ingått i en ondskefull maskopi mot Christina Schollin och hennes MåBra-Oas i Gamla stan? Jag kräver svar!

UPDATE: Christina Schollin har nu redigerat sin bildtext, se nedan. 

Orgierna i Ung & Bortskämd

av tramsfrans

Det går en ny säsong av Ung & Bortskämd på tv! Jag har inte kollat eftersom jag själv är både ung och bortskämd, så det blir liksom lite kaka på kaka att se det på tv också. Jag har fullt upp med min egna priviligierade tillvaro!

Nytt för i år i Ung & Bortskämd är att det verkar pågå någon typ av sexkaos under inspelningarna. Iallafall enligt en artikel i Hänt! Två av deltagarna ska tydligen ha funnit varandra direkt.

”– Jag och Wille låg med varandra första kvällen. Först när jag såg honom tänkte jag ”jävla borgarfitta” och han tänkte nog ”jäkla vegan”, men sen blev vi bra vänner och det hände saker, säger Rebecka Högstedt till Hänt”

Ändå ett imponerande händelseförlopp! Alltså att gå från ”jävla borgarfitta” till att bli ”bra vänner” och därefter ligga med någon på bara några timmar. Jag blir utbränd bara av att tänka på det.

”William Hultkrantz bekräftar det nattliga myset, och menar att det har flirtats friskt mellan alla deltagare i huset.

– Det var lite orgies av olika slag där inne. Det blir ju så när man bor tillsammans, man har inga pengar, ingen mobil och är instängd. Det fanns inte mycket annat att göra, säger han.”

Alltså, ställer mig ändå lite skeptisk till det här. Bara för att man inte har några pengar eller någon mobil så behöver det ju inte innebära att det blir ”orgies av olika slag” efter några timmar. Om man får tro William så hade de helt enkelt inget annat val än att improvisera ihop en orgie på rekordtid. Vad skulle de annars göra, prata med varandra som vuxna människor och gå och lägga sig? Ska man UMGÅS? Nä eller hur, det gör man ju inte.

Det är i skrivande stund oklart exakt vad som har hänt under dessa ”orgier” och om det har fått någon fortsättning. Det enda som är säkert är att teamet bakom Ung & Bortskämd troligtvis inte hade förväntat sig att deltagarna skulle bilda en ormgrop tillsammans.

Något som är positivt är dock att deltagarna förhoppningsvis fått lära sig hur man tvättar lakan. Den typen av kunskap är faktiskt ovärderlig inför ett framtida vuxenliv!

Carola bestulen i Sydafrika

av tramsfrans
158f80b4-ee8f-4fc9-ac00-f696c6489938

Nu för tiden så bor Carola Häggkvist i Sydafrika för det mesta. Det verkar som att hennes tunnelbaneresa under snökaoset i november blev droppen som fick bägaren att rinna över och fick henne att lämna Sverige för evigt. Aldrig igen!

I helgen så upplevde Carola ytterligare ett stort bakslag. Hon har fått inbrott i sin bil av onda, hedniska krafter! På sin Facebook berättar hon själv om traumat:

”Grace.. Vilket vackert ord. Nåd, så lätt att glömma om man inte själv fått uppleva den! Vi behöver mer av just nåd i våra liv idag. Min helg har varit ‘hectic’ kan man säga. Flera intressanta incidenter har hänt men jag väljer lyfta fram denna just nu. I fredagskväll fick jag inbrott i bilen samtidigt som jag gick på ‘röda mattan’ i Down Town för med min väninna och smyckesdesigner Charmaine Taylor (Legacy Collection) medan 3 svenska tjejer var tillsammans med Zoe på kul matmarknad med min bil i byn där vi bor.”

Nu kan man inte ens gå på röda mattan-mingel längre utan att bilen blir rånad! Aldrig får man ha lite trevligt i Down Town tillsammans med Charmaine från Legacy Collection.

”Bytet blev kanske inte det kap som tjuven hade hoppats på. Men ändå en bag med mitt favoritsmink från bla Emite försvann och min stora Plain Vanilla klädpåse med träningskläder.”

Vet inte riktigt vad tjuven hade förväntat sig att hitta i Carolas bil? Femhundratusen i kontanter och ett halvt kilo diamanter? Nu blev det bara en ”Plain Vanilla klädpåse” med Carolas träningskläder.

”Hela helgen har jag åkt omkring med en krossad sidoruta för att jag prioriterat annat, som å bla leta kyl o frys till min trädgårdskilles familj som bor i kåkstaden då han blev bestulen på den och massa kläder då de sprang ut för å hjälpa till i den stora branden!!”

Man måste ändå älska Carola för att hon åkt runt med krossad sidoruta i KAPSTADEN för att hon ”prioriterat annat”. Bara Carola kan vara så obrydd. Jesus åkte faktiskt också runt med krossad vindruta redan för tvåtusen år sen.

Därefter så inträffar ytterligare ett drama som tar ungefär 500 ord för Carola att förklara, men jag sammanfattar det för er. Carola blir stoppad av en parkeringsvakt och hon ser att han har på sig hennes stulna träningströja, han påstår att han har hittat den i ett buskage, Carola tror honom och låter honom behålla den eftersom siffrorna på den motsvarar ett av Carolas bästa bibelord (Johannes 3:16, ”Ty så högt älskade Gud hela världen”). Hoppas att ni hängde med!

”Han verkade lite osäker ett tag om jag skulle vilja ha tillbaka den ..men jag sa att den får gärna sitta kvar på honom. Joh:316 .. forts: att Han gav sin ende son för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad men ha evigt liv.’ Klart man vill vara generös!”

Älskar att Carola jämställer att en parkeringsvakt fick behålla hennes svettiga träningströja med att Gud gav bort sin enda son! Träningströjan får evigt liv!

”Nästa gång lämnar vi ALLT i bagageluckan aldrig något kvar när man lämnar bilen. Så tacksam att passet hittades.. (Och jag som snart ska hem till Sverige på en liten visit.) Allt samverkar till det bästa.. Grace.”

Ska börja avsluta alla mina blogginlägg med ”Grace” från och med nu. Perfekt! För övrigt så är jag överraskad över att Carola över huvud taget äger ett pass. Jag trodde hon reste fritt över hela världen utan att behöva legitimera sig alls!

Blondinbella och Odds turbulenta period

av tramsfrans
bella

Ingen kan väl ha missat Blondinbella och Odds ”tuffa period”! Varje dag utan ett tydligt besked från Bella om hur det ligger till har varit en fruktansvärd prövning för mig. Jag har haft många sömnlösa vaknätter och gjort excelfiler där jag kalkylerat alla möjliga scenarion till vad felet kan vara och vad som ska hända härnäst. Nu är dock allt frid och fröjd igen hemma hos Bella och Odd!

”Jag sa ju innan jag åkte till Thailand att Odd och jag har haft det lite tufft men att vi tagit oss igenom det. Det var viktigt för mig att Odd och jag hann landa i allt innan jag kunde svara på era frågor. Och en var ju om Odd jobbar kvar här och nej det gör han inte. Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig. Men Thailandsresan kom vid en bra tidpunkt och vi behövde tiden att få prata ut ordentligt. Vi har haft en väldigt enkel och smidig relation under våra fem år ihop och samtidigt fått två barn tätt så att en dipp skulle komma var väl nu i efterhand inte helt orimligt. Ibland behöver man få ställa allt på sin spets för att inse vad man har ihop.”

Det har varit många turer fram och tillbaka, men det som varit mest chockerande var ändå att Odd sa upp sig från Bellas företag utan att ha något annat jobb att gå till. Något som kom som ”en chock” för Bella. Hur kan man inte vilja jobba på ett hudvårdsföretag som vill sälja handkräm i Saudiarabien och ha sin fru som chef?!

Eftersom Bella varit så sparsam med att berätta saker så har ryktena florerat fritt i kommentarsfältet kring vad som kan ha gått fel. Mitt favoritrykte som INTE visade sig vara sant var att Odd inte var med på deras Thailandsresa bara för att hon inte la upp någon bild på honom. Rimligt!

”Jag väljer att lämna det där och strunta i detaljer om alla turer. Men under vår tuffa period har det varit svårt att vara personlig i bloggen och det är väl det ni har märkt. Hur som helst är det betydligt bättre hemma nu och det är vi väldigt tacksamma över.

Nu väntar jobb för mig, vi hörs senare!”

Det här är så typiskt Blondinbella! Efter typ två månaders hintande kommer ett stort antiklimax. Allt är superbra igen och på jobbet så går det också helt fantastiskt.

Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men jag känner mig lurad och förd bakom ljuset! I egenskap av bloggläsare som aldrig träffat henne så vill jag givetvis veta ALLT och få samtliga detaljer om vem som har gjort vad. Det är väl ändå inte för mycket begärt?

Kikki Danielsson klar för Så Mycket Bättre

av tramsfrans

Foto: TV4

Stoppa pressarna, Kikki Danielsson ska vara med i Så Mycket Bättre! Jag är typ lika glad som Anna Book var efter att Arga Snickaren hade fixat hennes kök första gången. ÄNTLIGEN så blir Kikki insläppt i finrummet! Ribban var visserligen inte jättehög eftersom Tommy Nilsson värmde upp hennes stol förra året, men ändå.

Jag blev faktiskt överraskad av det här. Det känns som att Så Mycket Bättre har rynkat på näsan åt gamla schlagerhaggor så länge som de har kunnat, men nu verkar till och med TV4 ha fått krypa till korset och slänga sig på telefonen innan alla hinner bli uppbokade till Diggiloo-turnén.

Det tog bara sex, sju säsonger och en djupdykning med syrgastub längst ner i den allra mörkaste delen av telefonboken. Det är nu schlagerdivans revansch kommer! Jag visste det!

Det här stärker bara min tes att hela Sverige stannar utan schlagerdivor. Visst, man kan ha med Little Jinder som ett exotiskt inslag och hon kan vara hur cool och alternativ som helst, men när allt annat kommer omkring så är det ändå Kikki Danielsson som folk egentligen vill se. Kikki sviker aldrig Sverige.

Egentligen så förstår jag inte varför jag blev förvånad över att Kikki Danielsson ska vara med? Det är tyvärr lätt hänt att man placerar in Kikki Danielsson i samma fack som Anna Book bara för att de har en tendens att använda kvällstidningsjournalister som jourhavande psykologer, men det man glömmer bort då är att Kikki faktiskt har haft en riktig karriär.

Hon har fan varit med i Eurovision två gånger! Melodifestivalen NIO gånger! Det kanske inte var ett jättelyckat karriärdrag att vara med i filmen ”Sean Banan inuti Seanfrika”, men vi har ju alla tagit tveksamma karriärbeslut någon gång i livet.

Little Jinder kommer och går, men Kikki Danielsson består. Det är allt jag har att säga. Nu längtar jag redan till sommaren! Hoppas att inte Ryssland har hunnit invadera Gotland tills dess. Det värsta med en sån invasion skulle vara att vi blir snuvade på årets Så Mycket Bättre med Kikki.

Mer dans i Bonde söker fru!

av tramsfrans

Bonde söker fru har äntligen börjat spelas in! Linda Lindorff åker hela landet runt och fikar med bönder igen, och rörs till tårar över hur fint trädäck en av dem har byggt. Eller ja, det brukar vara så iallafall.

Ett nytt element för i år är att det ska bli mer DANS i Bonde söker fru! Ni kanske inte visste det själva, men det finns inget som bönder gillar mer än att dansa! De hinner knappt mjölka korna, och åkrarna växer igen för att de har fullt upp med att dansa foxtrot. Linda Lindorff har bloggat:

”Bonde söker fru förändras – med dans!

Jag kan så klart inte avslöja vad som bestämts idag men en sak kan jag säga… det kommer bli mer romantik än nånsin tack vare detta nya. Oroa er inte, det är inga galna förändringar. Bonde söker fru ska handla om riktiga bönder, livet på landet med hårt arbete och djur (mer sånt i år om jag får bestämma), och sedan så klart kärlek!”

Vet inte riktigt hur jag ska tolka det här, men det ska alltså bli mer hårt arbete och extra mycket djur och dessutom dans. Mer av ALLT!!! Tiden då dejterna i Bonde söker fru bestod av att sitta på en myggig äng och hålla handen under pinsam tystnad är helt klart över. Att ta det lugnt är något man får göra när man är död. Här ska det brännas kalorier!

”Jag tror också att det är stor chans att än fler bönder kommer att bli kär i år än tidigare tack vare nya tankar och idéer…  sist men inte minst kommer det att bli en del dans. Av årets bönder är det  5 av 8 som dansar – och en som går på buggkurs!”

Linda Lindorff skräder inte orden. Fem och en halv av åtta bönder dansar! Nu hoppas jag bara att de som skriver kärleksbreven till bönderna också förstår vad de ger sig in på. Det blir ingen lugn romantisk semester på landet i sommar. Det blir ett bootcamp med blod, svett och Linda Lindorff-tårar! Tony Irving kommer troligtvis ligga i ett dike och spionera för att hålla koll på fotarbetet. Jag längtar redan!

Kärleksryktena kring Sigrid och Samir

av tramsfrans

En av vårens hittills mest omskrivna kärlekshistorier som hittills inte har hänt måste vara den mellan Samir Badran och hans danspartner Sigrid Bernson i Let’s Dance. ALLA tidningar har skrivit om den och INGENTING har hittills hänt!

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.34.09

 

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.36.10

 

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.37.34

 

Skärmavbild 2017-03-18 kl. 10.38.34

Ja ni ser ju själva. Spaltmeter efter spaltmeter om Sigrid och Samir men så har de inte ens gjort något! Ingen av artiklarna säger NÅGONTING över huvud taget förutom att Samir sa en sak i en radiointervju en gång.

 

Vet ni vad det här börjar likna? Jo, rapporteringen kring Sigrid Bergåkra och Erik under Bonde söker fru i höstas! Ni minns den hösten när hela Sverige gick in i någon sorts psykos och inte kunde få NOG av att få läsa om en romans som inte ens var på riktigt. Ni kanske minns att Expressen rapporterade om det 27 gånger? Det är verkligen något speciellt med kvinnor som heter Sigrid!

Det här har faktiskt potential att utvecklas till något ännu mer omfattande. Med tanke på att Let’s Dance hittills bara har pågått i 2 veckor så har vi ungefär tio veckor kvar av rapportering kring att Samir och Sigrid eventuellt är sugna på varandra. Ta ett djupt andetag och förbered er! Svenska folket är helt tokiga i tjejer som heter Sigrid, och klickar på alla artiklar de ser tills de får musarm.

Gunilla Persson och Lasse Hallström

av tramsfrans

Foto: Lasse Allard

Igår så slökollade jag på ”Tillsammans med Strömstedts” medan jag åt en av mina paradrätter i ensamhet (köttbullslådan med brunsås från Gooh). Det finns få program som får mig att vilja vara singel resten av livet, men ”Tillsammans med Strömstedts” är ett av dem. Jenny och Niklas Strömstedt åker runt och gullar med kända svenska par, och alla berättar samma sak!

Alla har det superbra, men bråkar lagom mycket ibland fast kärleken övervinner allt! Lena Olin och Lasse Hallström kan inte ens åka och handla var för sig, de MÅSTE göra ALLT tillsammans för att det är så otroligt mysigt och härligt!

Den stora behållningen med gårdagens avsnitt var dock när Lasse Hallström blev konfronterad angående ryktena att han och Gunilla Persson ska ha haft en romans 1990. Lasse Hallström säger såhär:

”Jag lärde känna henne. Vi satt i något utland och pratade och så kom hon hem till Riddargatan. Sen är det luckor. Men det var inte någon relation”

Ännu ett svenskt kändismysterium. Gunilla Persson hälsade på Lasse Hallström på Riddargatan, och sen blev allt svart! Inga minnen alls! Som tur är så minns Gunilla Persson EXAKT hur det var:

”Lasse är en ’gentleman’. Det är klart att han uttrycker sig som att det finns luckor i hans minne. Jag vill förfriska hans minne med att säga att vi hade mycket roligt ihop i New York. Det var det utlandet vi var i”

Ja, så måste det vara! Lasse är en gentleman. Det är därför han säger att han knappt kommer ihåg henne. Gunilla vet dock sanningen, och det räcker för henne.

”Han kanske kommer ihåg fel, för jag har aldrig varit på Riddargatan. Jag var i New York och han var i Stockholm. Han kom på besök till New York och då träffade han mig.

Gunilla berättar också att hon vid ett tillfälle bjöd med Hallström som en dejt till en galamiddag.”

Mystiken tätnar! Det är ändå intressant att Lasse inte ens kommer ihåg vilken VÄRLDSDEL han och Gunilla träffades i. Allt han minns är att det var ”något utland”. Typiskt killar! De kan inte ens enas om vilken kontinent de sågs på.

Jag känner fortfarande inte att jag fått svar på vad som egentligen hände mellan Gunilla Persson och Lasse Hallström för 27 år sedan. Ju mer de båda pratar om det desto mer känns det som att det aldrig har hänt. Riddargatan eller New York, eller kanske både och? Den här ovissheten äter upp mig inifrån.

Sida 1 av 15
 • Tjänstgörande redaktör: Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB