Startsida / Inlägg

One night stand-kaoset i Bonde söker fru

av tramsfrans

Foto: TV4

TV4, Linda Lindorff och samtliga tidningar i hela Sverige gör sitt bästa för att krama ur allt drama de kan kring den ”passionerade natt” som Erik och Sigrid, två bönder i Bonde söker fru, hade tillsammans första gången som de fick träffa sina brevskrivare på Sundbyholms slott i somras. Det måste vara Sveriges mest väldokumenterade one night stand vid det här laget, och den som känner att hen behöver en uppdatering på exakt vad det var som hände så går det att läsa min recap här.

Nu har dramat alltså blossat upp IGEN i kvällens avsnitt! Jennifer, en av de andra bönderna, har åkt med sina friare till Eriks gård för en oskyldig fest, men vi som tittar förstår snabbt att det egentliga skälet till varför Jennifer åker tvärs över halva Sverige var för att kunna konfrontera Erik IGEN om hans ligg med Sigrid några veckor tidigare!

Det var ett jävla tjat. Nu när äntligen Linda Lindorff har slutat tjata om det så börjar istället de andra bönderna (som inte ens har något med saken att göra) ta upp att Erik och Sigrid låg en gång. Jennifer känner att luften ännu en gång MÅSTE rensas! Nöjesbladet rapporterar: 

”Det är under den middag Jennifer bjudit Erik och hans brevskrivare på som hon tar chansen att rensa luften. Och saken gäller den passionerade natten med Sigrid Bergåkra på Sundbyholms slott i början av säsongen.

– Hur ser det ut nu då? För det var ju dunder och bomber och granater. Passion så det skrek om det. Jag sov i rummet intill, säger Jennifer i programmet.”

Jaja. Du hörde Erik och Sigrid ligga. De var lite högljudda. Get over it. Dunder, bomber OCH granater känns för övrigt som en överdrift. Jag vet inte hur bönder har sex, men det känns orimligt att de ska ha mer militära resurser än resten av Sverige.

”Erik och Sigrid hördes ett tag efter men slutade sedan att skriva till varandra. I programmet tycker Jennifer att brevskrivarna förtjänar att känna till affären.

– Jag är inte säker på att Erik kommer att berätta och jag kan förstå att det är fruktansvärt jobbigt. Men hur jobbigt det än må vara tycker jag att han ska berätta. För det kommer att komma fram och om det kommer fram men inte från Erik kommer det vara en ganska rejäl smäll i ansiktet på den tjejen han väljer”

Jennifer är såå oroad över det här! För övrigt så tycker jag inte att man kan kalla det hela för en ”affär” med tanke på att ingen av dem hade en partner när de låg? De var ju inte ens otrogna!

Har man träffat sina brevskrivare på en speeddejt i fem minuter så tycker jag inte att man är skyldig att berätta vem man har legat med. Det är ju en fruktansvärd idé! Speciellt med tanke på att en av Eriks tjejer höll på att bryta ihop fullständigt och få ett sammanbrott i förra veckan när Erik åkte och HANDLADE med en av de andra tjejerna och var borta en stund. De hade INTE varit redo för att processa den informationen. Det var tillräckligt dålig stämning på gården redan innan!

Ämnet är dessutom något som Erik inte vill fortsätta att älta.

– Man orkar inte mer liksom. Man ville bara ge upp och försökte skratta bort det, säger han.

Alltså jag tycker så synd om Erik! Han är 21 år, hade ett oplanerat ligg och får nu stå till svars för det varenda vecka på TV4. Tänk att behöva förklara sig för Linda Lindorff varje gång man haft ett ligg som man ångrar!  Då hade det inte blivit många barn gjorda i det här landet.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB