Startsida / Inlägg

Bonde söker fru-Sigrids nya kille

av tramsfrans

Foto: TV4

Igår var det Bonde söker fru! Bönderna fick välja vem de vill spendera resten av sitt liv med på gården, och en upptrissad Linda Lindorff smög omkring i vassen i ett par sexiga skinnstövlar.

Sigrid ska ju alltid vara värst och hade skickat hem ALLA sina killar redan förra veckan! Som tur var så hade hon redan en ny, mystisk friare på g, som fick sätta sig i bilen och åka upp AKUT till henne i Hälsingland.

Jag hade inte trott det här när jag vaknade imorse” konstaterade friaren. Eller ja okej, han heter faktiskt Pål. Det här väcker en hel del frågor inom mig. Blev han alltså BLIXTINKALLAD AV TV4 SAMMA DAG? Typ ”släpp allt du har, Sigrid går omkring här på gården och behöver en riktig karl, du måste komma, du får en dunk bensin för besväret!”. Helt klart en ny nivå av spontanitet. Nöjesbladet rapporterar om deras passionerade dejt:

”Sigrid och Pål ägnar sig därefter åt aktiviteter som att rida varsin häst, hålla om varandra på farstubron och äta en romantisk middag med rödvin. På morgonen plockar Pål blommor och kommer in till Sigrid med frukost på sängen.

– Ja, alltså det kan nog inte bli mer romantiskt. Jag tycker att det är jättehäftigt när en stor, stark, supermanlig karl går ut och plockar blommor på morgonkvisten. Det var ett förlegat men välbeprövat raggningtrick som borde användas oftare.”

När hennes tidigare brevskrivare var på gården så var det ett ständigt gnäll om att de var så mjäkiga och att hon inte ville ha några romantiska gester. Hon ville bara ha action! Nu kommer det en ny karl som PLOCKAR BLOMMOR och det är plötsligt ”jättehäftigt”. Antar att det är annorlunda när rätt kille gör det.

”Sigrid är villig att hålla med om att det var blixtkärlek som uppstod och att det slog gnistor mellan henne och Pål.

– Ja, det var som om åskan slog ner i elaggregatet utan att man dragit ur sladden.”

Man kan säga mycket om Sigrid men hon är iallafall bra på att komma på liknelser. Man blir ju nästan rädd när man hör henne. Det är åska, olika sorters aggregat och Gud vet vad. Jag börjar nästan ifrågasätta mig själv och vad jag själv har upplevt hittills i livet? Det har iallafall aldrig känts som att åskan har slagit ner i mig utan att jag dragit ut sladden. Är det verkligen något positivt? När man hör henne prata så kan man tro att de fick femtusen volt genom kroppen trots att de egentligen bara pussades lite på farstubron och spelade dragspel.

Nästa vecka så ska bönderna åka med sina friare till Malta. Tidigare år så har TV4 skickat bönderna till olika resmål så att ingen ska vara på samma plats, men i år så har man valt att skicka ALLA till samma lilla ö. Troligtvis bara för att jävlas med Erik och Sigrid, de två bönderna som hade en passionerad natt tillsammans på Sundbyholms slott bakom ryggen på sina friare. TV4 gör verkligen sitt bästa för att förstöra eventuell harmoni och kärlekslycka för deltagarna.

Nu ska alltså både friarna och bönderna åka till samma exotiska, varma plats och umgås tillsammans. Vad kan gå fel! Är det bara jag som hör vinjetten till Paradise Hotel? Snart kommer väl Samir Badran in och förklarar att det blir utfrågning i Pandoras ask senare på kvällen.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB