Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs Let’s Dance-gåva till bondeparet

av tramsfrans

Foto: TV4

Ikväll sänds ett specialavsnitt av Bonde söker fru där Linda Lindorff återigen åker kors och tvärs över Sverige för att dricka en kopp kaffe och bli tårögd över allt hon gjort för Sveriges bönder.

Imorse var Linda dessutom med i Nyhetsmorgon! En av bönderna som var med 2014 och hittade kärleken var också med och gästade, och Linda Lindorff passade som vanligt på att göra en kupp. Expressen rapporterar:

”Linda Lindorff berättade också om sin bröllopsgåva till det blivande brudparet: en danskurs med henne och Let’s dance-dansaren Kristjan Loouts.

– Ni ska i stället för en brudvals, få lära er salsa, säger hon i programmet.

Lindorff hade spelat in en videohälsning till det brudparet och berättar i programmet att de ska få lära sig flera danssteg

– Det kommer att avslutas med den ultimata kärleksdansen: rumba! utbrister Lindorff i programmet.”

Älskar att Linda Lindorff fortfarande lever kvar i Let’s Dance trots att det var final för typ ett halvår sedan! Linda älskar att vara med i Let’s Dance så otroligt mycket att hon numera ger bort som gåva att få vara med i Let’s Dance tillsammans med henne själv till vänner och bekanta.

Linda kommer inte ge sig innan ALLA varit med i Let’s Dance och fått dansa med Kristjan Lootus! Alla måste dansa rumba, den ultimata kärleksdansen!

Jag har fått lära mig av Magdalena Ribbing på DN att det främsta syftet med en gåva är att göra mottagaren glad. Vad man själv gillar eller tycker är roligt är egentligen oviktigt, eftersom det ändå är mottagaren som ska ha glädje av gåvan. Själv så skulle jag gärna ge bort doftljus och souvenirer från Abba-muséet till alla jag känner, men har lärt mig förstå att alla inte uppskattar det lika mycket som jag. Det var en svår insikt, men något jag har lärt mig acceptera.

Att ge bort en danskurs med sig själv och sin f.d. danspartner i Let’s Dance känns mest som ett dåligt förklätt alibi för att själv få göra något man gillar samtidigt som man får uppmärksamhet på mottagarens bekostnad. Inte ens på bröllopsdagen får brudparet stå i centrum!

Linda Lindorff har dock vissa tvivel själv angående presentens lämplighet. På bloggen konstaterar hon följande:

”Kristjan gjorde koreografin förra gången vi tränade och då hade jag bara 45 minuter på mig att försöka lära mig den så den är långt ifrån perfekt än men nog duger det för att ni ska kunna göra er en bild av hur det kommer att se ut. Nu ska vi slipa på den så den blir perfekt innan vi tar itu med att lära Sebastian och Petra den. Men ni förstår ju att det kommer bli häftigt när bröllopsparet river loss den här dansen inför sina gäster. Sebastian är ju stark så jag tror inte lyftet blir nåt problem men sparken över Petras huvud är jag lite orolig för.”

Ja okej, brudgummen kan visserligen råka sparka sin brud i huvet, men tänk vad otroligt ”häftigt” det skulle kunna bli! Wow!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB