Startsida / Inlägg

Raseriet på Molly Sandéns instagram

av tramsfrans

Molly Sandén har lagt upp en stark bild på Instagram. Hon vill kunna bolma på och supa ifred utan att folk kallar henne för dålig förebild!

Jag har under en lång tid känt att jag måste leva upp till ett ideal som inte är hälsosamt… Som inte är socialt kompatibelt med hur jag faktiskt är. Ja, jag röker ibland. Ja, jag blir full ibland (Eller ofta). Jag är 24 år gammal å jag lever mitt liv. Jag är ung å vill skapa mina preferenser NU. Jag vill va ful. Jag vill va vacker. Jag vill va ALLT. Å det unnar jag varenda en av er också.”

Äntligen nån som erkänner att de röker och super! Det hade jag också gjort om jag varit ihop med Danny Saucedo.

Det här har självklart inte passerat obemärkt förbi på Mollys Instagram. Folk har RASAT över att Molly är FULL ibland!

”Visst får du leva som du vill, men att röka och dricka är, enligt mig i alla fall, inte att ’leva livet’. Det är snarare att förstöra livet. Sen är det skillnad på att dricka alkohol och att bli full. Om du blir full ofta, som du skriver, är det verkligen inte bra. Jag tycker att det här inlägget verkar tyda på att du inte mår bra…”

Happ. Man får dricka alkohol, men absolut inte bli full för då förstör man livet! Baserat på en caption på Instagram så dras slutsatsen att Molly Sandén inte mår bra. Rimligt.

”Så för att leva sitt liv ska man röka och bli full? Det hade väl räckt att du skrivit det första. Självklart ska du få göra vad du vill och leva hur du vill och det ska folk bara skita i. Men att avsluta texten så, då gör du ändå skillnad och sänder ut mer än bara budskapet att du ska få vara den du är. Du sänder ut att livet som ung ska vara rökning och att vara full (ofta)”

Jag tycker det är så gulligt att folk tror att Molly Sandéns instagram är det största hotet mot unga människors välbefinnande i Sverige. Hur tror ni resten av internet ser ut? Om man ska förfara sig över skadliga saker man kan hitta på internet så känner jag spontant att det finns värre saker än ett ciggpaket på Molly Sandéns Instagram.

”Nämner bara att cigg och diabetes typ 1 är sämsta kombon någonsin. Snälla @m0llys , läs på om effekterna! Rök om du vill, men var medveten vad ciggen gör med din diabetes! Googla!”

Som om Molly inte visste att det är dåligt att röka? Alltså lol! Verkligen ny, banbrytande information som avslöjas här. Folk som läxar upp andra om rökning tror alltid att de är världens smartaste. Ungefär som att de uppfunnit hjulet på nytt.

Om det är någonting som VERKLIGEN förkortar livet och är dåligt för ens välbefinnande så är det dumma kommentarer på Instagram. Det är värre än all rökning och sprit kombinerat. Därför så hoppas jag att Molly häller upp ett glas kändisvin och struntar i alla som berättar för henne hur hon ska leva sitt liv.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB