Startsida / Inlägg

Danny Saucedo om cannabis och Västerås

av tramsfrans

Foto: Elvira Pihl

Idag är det alla hjärtans dag och om man frågar Danny så är den bästa gåvan troligtvis ett par kilo cannabis! Aftonbladet har intervjuat Danny:

”Häromdagen beslutade Läkemedelsverket att växtdelar från cannabisplantan får användas som medicin. En glad nyhet för artisten:

– Det finns otroligt mycket fina egenskaper i hampa. Förutom THC:et som gör att du blir hög, finns det cannabinoider som kan läka smärta, depression, motverka cancer – och har du anorexia kan det vara jättebra att röka för att få tillbaka din aptit, säger Saucedo.”

Har du anorexia? Rök lite cannabis! Är du deprimerad? Unna dig cannabis! Har du cancer? Rök cannabis för fan så ska du se att du snart mår bättre! Vad skönt att Danny Saucedo har hittat lösningen på alla våra folksjukdomar. Vem hade kunnat tro det?

”Du har provat att röka det själv, va?

– Jag har varit i Holland. Absolut … Och jag har min uppfattning, men jag säger inte att folk ska gå och röka. Precis som att jag aldrig skulle lägga ut en bild på en drink och skriva: ”Drick det här”. Det är inte för alla.”

Nä okej. Alla med cancer ska inte röka cannabis, men om du är en allmänt soft person så hjälper det förmodligen, men det är inte något för alla. Det beror lite på hur skön och avslappnad du är som person! Det är inte nåt för alla liksom. Man måste vara skön och öppen för schyssta grejer! Annars hjälper det inte mot din cancer.

Danny är faktiskt expert på allt som har med cannabis att göra eftersom han faktiskt ”varit i Holland”. Man lär sig så otroligt mycket på en weekend i Amsterdam!

”Han kommenterade nyligen en amerikansk väns instafoto av en pipa med den positiva kommentaren ”life”.

– Jag och Molly har samma uppfattning kring det. En ganska liberal syn. Det finns en oschysst obalanserad syn på marijuana, säger svensken.”

Experterna är enade. Om både Danny och Molly har samma uppfattning i frågan så kan det inte vara fel. Folk måste sluta ha en så himla ”oschysst” syn på marijuana! Det är faktiskt jättesoft! Speciellt om man har anorexia och vill få tillbaka matlusten. Asså herregud.

Det sjukaste av allt med intervjun är dock att Danny vill ta flygcertifikat!

”Jag ska ta flygcertifikat. Jag tänker att jag ska klara av det på ett halvår, avslöjar Danny Saucedo.

Inspirationen kom då gruppen EMD tvingades åka småflygplan mellan spelningar.

– Jag tänkte: ”Varför inte skaffa flygcert?”. Då kan vi nån helg ba dra ut till flygfältet, dra till Västerås och fika, sen hem igen. Det skulle vara kul!”

Förlåt men VEM skulle vilja ”dra till Västerås och fika” och sen åka hem igen? Det är det väl ingen som gör frivilligt? Jag kanske är dum nu men jag förstår inte syftet med att åka privatplan mellan Stockholm och Västerås för att ta en fika. Tåget tar 55 minuter? Danny Saucedo måste vara den enda personen i hela Sverige som vill flyga mellan Stockholm och Västerås.

Ta aldrig livsråd från någon som vill flyga mellan Stockholm och Västerås, som jag brukar säga. Det blir aldrig bra då.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB