Startsida / Inlägg

Jessica Almenäs förlossningsdryck

av tramsfrans

Foto: Anna Tärnhuvud

Jessica Almenäs fick barn rätt nyligen och allt tyder på att hon och Nyhetsmorgon-kollegan Soraya Lavasani hade någon typ av tävling om vem som kunde vara gravid under längst tid. Jag har inte stenkoll på vem som vann, men nu går Jessica ut och berättar om att hennes förlossning blev igångsatt av en mystisk förlossningsdryck som ingen någonsin har hört talas om tidigare! Aftonbladet rapporterar:

”TV-profilen gick över tiden och när väntan var snudd på olidlig fick hon ett Facebookmeddelande av en tjej hon inte känner.

‘Hon jobbade inom vården och hade jobbat på en förlossningsklinik i Stockholm tidigare. Där hade hon fått recept på en ‘hemlig igångsättningsdryck’ av några barnmorskor som jobbade där. Hon hade testat den själv och gett receptet till 14 personer. För nästan alla hade förlossningen satt igång inom 12 timmar”

Älskar hur godtrogna svenska kändisar är! Alltså, en främling som jobbar ”inom vården” hör av sig på Facebook och tipsar om en ”hemlig igångsättningsdryck” med mystiska ingrediensersom Jessica testar utan att blinka. Vad skulle möjligtvis kunna gå fel!

Frågar ni mig så låter det nästan som någon sorts ritual. Det här med att endast 14 utvalda personer fått receptet och att förlossningen satt igång inom 12 timmar för allihopa. Troligtvis måste man dessutom komplettera receptet med en hårlock från en oskuld och ett knippe ängsblommor från tre grannsocknar för att det verkligen ska ge effekt.

”TV-profilen skriver inte vad drycken innehöll. Men oavsett vad det var verkar det ha hjälpt. Bara några timmar senare startade värkarna och när paret kom till förlossningen gick vattnet.”

Man blir ju inte direkt mindre skeptisk när Jessica Almenäs inte vill avslöja vad drycken innehåller. Det känns nästan som att hon döljer något! Om det nu stämmer att drycken är så otroligt effektiv så borde ju allmänheten få veta receptet. Kanske via en livesändning på Instagram som Anna Book brukar göra?

Personligen så är jag inte mycket för den här typen av mystiska drycker. Nu planerar jag visserligen inte att föda barn, men om den hemliga förlossningsdrycken verkligen hade fungerat så hade ju fler personer känt till den? 

Min expertteori kring Jessica Almenäs förlossning är att värkarna kom eftersom hon gått över tiden. Alltså jag är inte barnmorska, men det brukar ju oftast vara så. Med eller utan mystiska förlossningsdrycker så brukar barnet ploppa ut till sist ändå.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB