Startsida / Inlägg

Måns Zelmerlöws lägenhetsförsäljning

av tramsfrans
Måns

Folk rör på sig i kändis-Sverige, och det händer mycket på bostadsmarknaden! Tyvärr så är kändisarnas bostadsmarknad densamma som för oss vanliga dödliga, vilket innebär att svenska kändisar också fått svårt att sälja sina lägenheter till överpris. Buhu! De är precis som oss!

Häromdagen så rapporterade jag att Anna Book försöker sälja sin lägenhet i Solna utan att lägga ut den på Hemnet, och nu är dessutom Måns Zelmerlöw redo att lämna sitt ”penthouse” på Kungsholmen!

I oktober gjordes det första försöket att få lägenheten såld, och priset sattes då till 9.975.000 kronor. Den gången blev det dock ingen försäljning och lägenheten drogs tillbaka från Hemnet, och har nu blivit ersatt med en ny annons! Expressen rapporterar:

”Lägenheten har hittills inte blivit såld och nu har en ny annons lagts ut på Hemnet. Måns Zelmerlöw har dock inte valt att sänka priset utan höja det till 10 590 000 kronor, en ökning på 615 000 kronor.

Ansvarig mäklare är Niklas Berntzon, känd från Kanal 5:s tv-serie ’Toppmäklarna’.”

Allt pekar på att ingen är sämre på att sälja lägenheter än svenska kändisar. Anna Book vill inte ens lägga ut lägenheten på Hemnet, och när Måns inte får det han vill ha för sin lägenhet så HÖJER han priset med 600.000 kronor och tror att det ska gå bättre då. Att det är Eklund Stockholm New York som säljer lägenheten kom inte heller som en chock. Niklas Berntzon hävdar att det sålts en del lägenheter nu i början av året till ett bättre pris än innan jul, och fortsätter:

”– Vi kände att om vi ska ut på marknaden igen då bör vi matcha det med en motsvarande höjning på den här lägenheten. Så får vi se om vi kan sälja.”

Det är så gulligt med mäklaroptimism och att de fortfarande verkar leva i tron att det är säljarens marknad i Stockholm trots att alla siffror säger det motsatta. Jag antar att de höjt priset på lägenheten för att möta en köpare halvvägs och få upp priset med iallafall 250.000, men det känns ändå lite risky? Att lägenheten skulle vara svårsåld är dock givetvis helt taget ur luften!

”Ni har inte haft svårt att sälja den?

– Nej, annars hade vi ju inte gått ut igen.”

Älskar mäklarlogik! Det har uppenbarligen varit svårt att sälja lägenheten eftersom den inte blev såld första gången i oktober, men det vill såklart ingen mäklare erkänna. Den har inte alls varit svårsåld, det är därför vi går ut med annonsen igen fast 600.000 kronor dyrare! Det var liksom FÖR lätt att få den såld i oktober att det inte ens blev kul, så det var därför vi drog tillbaka annonsen och kom tillbaka senare med ett ännu dyrare pris. Så måste det ha varit!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB