Startsida / Inlägg

Jag går emot favoriten!

av christofferwickman
Hallå!
V64 på Åby i kväll. Kul! Jag tycker 4 Trecciadoro Rex blir alldeles för stor favorit i V64-3. Jag har ett motdrag, 5 Dynamite Light. Intressant med Uhrberg på den här och skulle han hitta till spets, och går en låg 13-tid, då kan det bli jobbigt för övriga. Jag vet att Dynamite Light kanske inte kämpar till sista blodsdroppen, men kvällens lopp håller ingen högre klass och skulle favoriten Trecciadoro Rex komma bort, eller få jobba lite i spåren, så är det bra chans.
Spik på V64 till under tio procent, i skrivande stund.
Spelstopp V64 på Åby är 19.25

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB