Startsida / Inlägg

Ändringar gör spelet intressant

av epettersson

Hallå!

Mitt drag i går, Lajos Fawör, var väl på väg mot spets (?) när galoppen kom…surt sa räven, för där hade han inte blivit lätt att tas med, särskilt inte när favoriten Friend Of Nature övertygade, trots segern.
Inget att älta eller gnälla över.

Nya lopp i kväll, V64 på Bergsåker. I V64-4 är inte 4 Garnsey Boko favorit, vilket jag tycker är lite märkligt. Hästen är snabb ut och det är 1600 meter som gäller i kväll, vilket borde vara ett plus. Tränaren Svante Båth meddelar att det finns mycket i den här hästen, men det bara gäller att få ut det. I kväll sitter det ett norskt huvudlag på, vilket kan ge helrätt effekt upploppet ned. Jag tror på spets och slut och spikar på V64-lappen.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB