Startsida / Inlägg

Feeling för skräll i sista!

av epettersson

Hallå!

V86 på Solvalla och Åby i kväll.

Det har snöat en del i landet så var vaksam vad det blir för underlag för hästarna att springa på i kväll. Jag spelar på att det kommer vara lite krävande underlag, i alla fall på Solvalla, och lyfter fram en bakspårshäst i V86-8.
Vem? 10 Pastell Tilly.

Jag blev riktigt imponerad av hästens insats senast, då hon kom tillbaka efter en tävlingspaus och halsoperation. Jag tror att Peter G Norman kan rygga favoriten 9 Tour Knight sista 800 metrarna, då kan det mycket väl bli seger. Stoet har en gång som kan passa på lite krävande underlag, och kör de för fort därframme första varvet så biter hennes speed mycket bra. På tok för lite spelad och ett måstestreck för mig. Kan även vara en chansspik på Dagens Dubbel.

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB