Startsida / Inlägg

Konstigt lite spelad

av christofferwickman

V86-tävlingar på Solvalla och Åby i kväll, en mycket intressant omgång. Dragen finns i massor, och den jag vill nämna främst är 1 Nosy Face (V86-3) som är helt tappad, och det förstår jag ingenting av.

Nosy Face har alltid haft kapacitet, men har han väldigt svårt att få travet att stämma. Senast testades hon barfota runt om och jag tyckte det såg ut att flyta bra i skymundan, men med strul hela vägen kom hon aldrig in i matchen. Barfota runt om även i kväll, och då kan det vara dags!

Spelstopp till V86 på Solvalla och Åby är 20.30.

Har du lirat i dag? Diskutera nedan!

Christoffer Wickman

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB