Startsida / Inlägg

Procenten sjunker på spelvärda idén

av epettersson

Hallå! 

Jackpott på V86 i kväll som saxas mellan Solvalla och Åby.

Min spelidé startar i V86-2 och är 8 Urchin, körs av Erik Adielsson. Det här var en häst som visade fin fart i fjol, men som galopperade bort en del fina pengar. Nu har hästen fått vinterträning hos Svante Båth och två lopp i kroppen. Jag är inne på att det kan bli seger i kväll.

Från innerspår på tillägg kan Erik Adielsson köra rakt fram i två varv, och eftersom jag läser loppet som så, att det inte är så många som vill köra i andraspår, tror jag han kan gå ut under slutrundan (loppet är 3 140 meter långt) och få en relativt bra position direkt. Det här är en häst som är snabb – och bra på att hålla farten. Det har regnat/snöat i Stockholm under dagen, så det lär inte vara någon snabb bana i kväll och just på Solvalla blir innerspåret extra lidande vid nederbörd = vilket gynnar ”köhästarna”.
Lotsa in den här nu, Erik!

Spelprocenten sjunker på Urchin om vartannat, det tackar jag för. 13 procent i skrivande stund är helt ok och det här är en A-häst på mina system i kväll.

Lycka till!

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB