Startsida / Inlägg

Procenten sjunker på spelvärda idén

av epettersson

Hallå! 

Jackpott på V86 i kväll som saxas mellan Solvalla och Åby.

Min spelidé startar i V86-2 och är 8 Urchin, körs av Erik Adielsson. Det här var en häst som visade fin fart i fjol, men som galopperade bort en del fina pengar. Nu har hästen fått vinterträning hos Svante Båth och två lopp i kroppen. Jag är inne på att det kan bli seger i kväll.

Från innerspår på tillägg kan Erik Adielsson köra rakt fram i två varv, och eftersom jag läser loppet som så, att det inte är så många som vill köra i andraspår, tror jag han kan gå ut under slutrundan (loppet är 3 140 meter långt) och få en relativt bra position direkt. Det här är en häst som är snabb – och bra på att hålla farten. Det har regnat/snöat i Stockholm under dagen, så det lär inte vara någon snabb bana i kväll och just på Solvalla blir innerspåret extra lidande vid nederbörd = vilket gynnar ”köhästarna”.
Lotsa in den här nu, Erik!

Spelprocenten sjunker på Urchin om vartannat, det tackar jag för. 13 procent i skrivande stund är helt ok och det här är en A-häst på mina system i kväll.

Lycka till!

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB