Startsida / Inlägg

Bra läge och bra häst

av epettersson

Hallå!

Dealwithakiss satt fint i går. Det blev lite ”skrik”  i och med barfota-körningen och hästen steg på procenten och sjönk i toton, men ”bara” 23 procent och knappt tre gånger pengarna på en ”klaring” är inte så illa pinkat.

V64 på Åby i kväll. Då går man ju i spin. Vinnaren hittar jag i V64-3, 1 Mellby Espri. En häst som jag vet att Lövgren varit nöjd med, men det har inte fungerat fullt ut i hans regi – ännu. Det är en lite ambitiös häst, så jag tror 1 600 meter ska passa perfekt. Spår 1 på Åby är inte optimalt, men hästen är snabb från start och får ett bra lopp.
Spets eller hålet – och slut.
Bäst att ta betalt nu, snart tror jag det är slut på överoddsen, på den här…

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB