Startsida / Inlägg

Gruset är fixat, har feeling för…

av epettersson

Hallå!

I går hade jag redan tagit ut segern när mitt spel Mulligan kom till ledningen och fick bestämma i lågt tempo. Men trots detta kunde hon inte stå emot Unique Juni som fick en tung inledning och sedan knatade utvändigt. Blekt! Vinner man inte med såna där upplägg, då kommer man vinna ytterst sällan i karriären…

V75 i Årjäng i dag. Det ryktas om att Halmstadgubbarna är där och fixar banan. Grattis, säger jag då, för dom är överlägsna i Sverige. Fått feeling för 3 Nadal Broline. i V75-7 i eftermiddag. Jag tror banan kommer passa honom perfekt och sedan intalar jag mig själv att han kommer tycks det är lite kul med 1 600 meter. Det bör bli rivig körning i loppet, speciellt från start, och kan Nadal Broline bara få sitta still en bit så vet vi ju hur han kan spurta.

DD-spik!

Spelstopp V75: 16.20
Spelstopp DD: 18.20

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB