Startsida / Inlägg

Kul idé i öppet lopp!

av christofferwickman

Gunell Palema (3,84 – 23%) ordnade tredje raka i Travspelsbloggen den här veckan, då Da Pepperboy (4,76 – 17%) vann i måndags, och Tyra I.H. (12,07 – 10%) i tisdags.

I kväll är det V64-tävlingar i Boden och jag ska väl ärligt talat säga att jag inte riktigt får någon känsla för omgången, med många ”nya” hästar och ”nya” kuskar. Jag har dock, efter mycket grävande, fått fram en kul idé i V64-1, som jag tycker är ett öppet lopp. 8 Onboard Broline (V64-1) går jag på, det är väl ingen hjälte direkt, men jag tycker han har gjort det rätt bra på slutet och i kväll möter han dessutom hästar han ska kunna slå. Han är lite seg av sig så Ove A Lindqvist bör passa perfekt och vid minsta klaff från ett dåligt utgångsläge tror jag på seger.

Spelstopp till V64 i Boden är 19.25.

Christoffer Wickman

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB