Startsida / Inlägg

Favorit, men det skiter jag i…

av epettersson

Hallå!

V64 på Östersund i kväll. Jag brukar inte ”reka” så hårt betrodda hästar. Men i kväll viker jag mig. Har fått en jäkla go feeling för tränaren Oscar Berglund. Han är ruggigt duktig och en coming man inom travet. I kväll gör 7 Mariluck (V64-6) debut för honom och det låter riktigt påställt. Hon är väl förberedd och tränar kalas. Dessutom rycker Oscar skorna runt om på hästen för första gången i karriären. Ni hör ju, det här låter klart.

”Bara” 28 procent på V6. Spik!

Spelstopp V64: 19.30

Erik Pettersson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB