Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Bara ben

av Anna
bbc_linne.jpg

Jag fortsätter suga på BBC-karamellen i mitt gröna, sköna Röhnisch-linne jag fick i helgen. Energin är tillbaka trots att jag kände mig helt slut igår kväll – inte p.g.a. träning, utan som en halv veckas ensamstående mamma. ”Äntligen måndag och en stunds egentid på gymmet”, var min tanke när jag vaknade i morse.

ben_bbc.jpg

Ben ben ben – BARA ben och lite core. Gillar att lägga allt krut på en och samma muskelgrupp, riktigt så de skakar mot slutet. Fördelen är också att den muskelgruppen får några dagars vila när jag nästkommande dagar tränar andra muskler. På så sätt kan jag ju också träna ofta utan att bli övertränad. OCH får då mycket egentid (= mental avkoppling)! 😉 

Dagens träning (10-12 reps/set):

 • Utfallsgång med hantlar – Djupa knäböj med tom pumpstång upp mot taket, 4 superset
 • Knäböj med fri stång, 4 set – Draken med viktskiva, 3 superset
 • Benpress, 3 set
 • Utfall i smidthmaskin, 3 set/ben
 • Benspark – Liggande enbens lårcurl med boll + höftlyft, 3 superset
 • Plankan 3 x 1 minut

Träningsoutfit: Linne – Röhnisch, tajts – Casall, strumpor – Gococo, skor – Nike.

 • Tjänstgörande redaktör: Micke Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB