Startsida / Inlägg

Gästbloggare: ”Mitt underbara annorlunda liv”

av Wellness redaktion

Det är dags för en resenär att få gästblogga – läs Andreas berättelse!

Wellness Portugal. Margareta Bloom Sandebäck

Hej hej på er, alla fina bloggläsare!

Det är eran nu helt klart bästa gästbloggare hittills som sitter och har bestämt sig för att just gästblogga. Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Andreas Eldh är vad jag heter, jag är en 18-årig snubbe som bor norr om Stockholm i förorten Sollentuna. Jag går just nu sista året på gymnasiet på en skola som heter Consensum och min inriktning är friskvård. Det jag på min fritid lägger mest tid på är att spela innebandy och att äta kebab, innebandyn spelar jag i Täby FC, och kebaben äter jag 9 av 10 gånger på Cafe Park i Sollentuna.

Det jag tänker berätta är hur jag med hjälp av kebab och innebandy kan leva mitt liv fullt ut och alltid må bra och alltid vara glad. Det ligger till så här att min vardag är ganska så fullspäckad ut av olika träningspass för att hålla formen så hög som möjligt. Under innebandysäsong så står jag på innebandyplanen cirka 6 gånger i veckan, oftast uppdelat på 4 träningar och 2 matcher. Utöver det så tränar jag mycket löpning och för det mesta inriktat på snabbhet för att få upp min explosivitet. Den är i det sämre slaget om man jämför med min kondition kan jag säga. Nu till det som gör mina dagar till en bättre dag. Kebab, denna underbara maträtt som får mig att verkligen leva. Den finns alltid där, spelar ingen roll om man är glad eller ledsen, snygg eller ful. Ja, den är alltid där och redo att bli uppäten. Kebab äter jag cirka 5-7 gånger i veckan, och det har jag gjort i snart 4 år. Man kan nu faktiskt säga att det är som min bensin, det som får mig framåt. Så för att sammanfatta det ni nyss har läst. Har man några saker i livet som man verkligen älskar att göra/utöva så ska man verkligen göra det. Prio ett in life är ändå att man ska må bra, lite kebab kan man alltid springa bort. Jag kan även säga att de dagar jag inte ätit kebab och ställer mig på innebandyplanen så finns det inte på kartan att jag kan komma upp i den nivå jag har i mig dom dagarna då jag ätit kebab.

Nu till hur jag kan sitta här och skriva detta inlägg. Ja, för det första så är det ju för att det är just Wellness som håller i den här veckan. Hade kunnat bli lite knivigt om så inte hade varit fallet. Men det jag får göra nu är någonting som inte alla får möjligheten till att göra. Jag har fått åka med Spring Time till Portugal för att ägna en vecka åt att träna och även hålla i ett pass för en grupp deltagare på ett träningshotell. Det hade inte varit möjligt om det inte varit för min stjärnlärare Jyrki Päivärinta som fixade så att jag med några klasskompisar kunde rulla hit en vecka.

Med detta sagt så säger jag puss och kram och hoppas att ni fortsätter att läsa Wellnessbloggen!

/Kebabkungen

Foto: Margareta Bloom Sandebäck

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB