Från 6-0 mot Tjeckien till 2-5 mot Ryssland.
Tre Kronor föll tungt efter målorgien mot tjeckerna.
De var inte bara numret mindre än ryssarna här i Helsingfors idag.
De skiljde flera storlekar.
Ryssland fick en perfekt start, då Artemij Panarin gjorde 1-0 efter 1.51.
När sedan backen Elias Fälth tappade pucken på offensiva blå och lät ryssarna göra 2-0 efter halva första perioden, ja, då kändes den här matchen redan över.
Jag hade hoppats på mer efter uppvisningen mot tjeckerna i Gävle i tisdags, men det är bara att erkänna att det var en sådan där magisk kväll så allt gick in.
I den här matchen skapade inte svenskarna särskilt mycket och enda målet kom i power play, då Oscar Möller kunde raka in pucken i tom kasse.
Det betydde 1-3 och gav en viss kontakt 15.58 in i andra perioden.
Men bara 23 sekunder senare satte backen Ilja Nikulin 4-1 via ett par svenska ben, sedan David Ullström åkt ut för en interference.
Där försvann den extra energi Sverige borde fått av målet.
Succéspelarna från i torsdags såg jag inte mycket av i den här matchen.
Pär Arlbrandt såg man knappt röken av, mer än då han misslyckades totalt med att stoppa Enver Lisin från att åka sig fri och göra 5-1 i sista perioden. Linus Klasen visade lite av sin puckbegåvning i Sveriges många power play, men fick inte mycket utrymme av de stora ryska backarna.
Och det går inte att skylla förlusten på landslagsdebuterande målvakten David Rautio.
Han var chanslös på alla fem målen och höll väl snarare siffrorna nere, även om räddningsprocenten blev svag.
Ryssarna sköt inte många skott, men nästan varenda ett var en målchans.