VÄXJÖ. Växjö förlorar hemma för andra matchen i rad och problemet är uppenbart.
De har inget vapen mot Färjestads järnridå på bortaplan.
Växjös anfallspel blir som isterband i en het stekpanna.
Det spricker. Gång på gång.
Nu har de gjort två mål på två hemmamatcher och det räcker naturligtvis inte om Växjö ska ta sig till en SM-final.
Det har blivit 1-2 och nu 1-4 och det är 1-2 i matcher.
Växjö är i brygga.
Hemmafördelen har slagit tillbaka och blivit en bortafördel för Färjestad i stället.
Värmlänningarna bjöd inte på en millimeter denna kväll inför en knökfull Vida Arena, lika lite som de gjorde i den förra matchen här.
Succémannen Robert Rosén gjorde vissserligen mål igen, men den här gången räckte det inte långt.
Hans 1-0 stod sig bara i en minut och 17 sekunder, innan backen Magnus Nygren slängde i väg ett dragskott (!) från blå som letade sig in i trafiken framför mål.
Färjestads andra power play-mål på hela slutspelet och Magnus Nygren har gjort båda.
Backen som är värmlänningarnas enda hot i power play har i alla fall levererat.
Själv satt jag och beundrade Färjestads konsekventa spel, uppoffringen från alla spelare och en perfekt genomförd game plan.
Det var ingen sprakande hockeyshow, men det är just den här typen av defensiv som brukar utmärka lag som tar sig vidare i ett slutspel.
Nej, det var ett helt annat Färjestad än det jag såg falla hemma i torsdags med 1-6.
Största hemmaförlusten på 38 år.
Det är uppenbart att hemmaplan är en nackdel för Färjestad i detta slutspel.
Det är inte anfallsspel som är deras styrka.
Där saknar de både spets och kompetens, även om tjecken Milan Gulas matchavgörande 2-1 i andra perioden var riktigt läckert, då han tog en lång sväng framför Växjös mål och till slut kunde lägga pucken i öppen kasse.
Att det sedan blev hela 4-1 i kväll berodde enbart på att de två sista målen kom i tom kasse.
Nej, Växjös chans ligger i att slå tillbaka borta på måndag.
Hemma gör publiktrycket att värmlänningarna öppnar upp sig mer och blir mer pigga på att gå framåt.
Det öppnade de ytor som gjorde att Växjö kunde vinna med så stora siffror i Löfbergs Arena senast.
Men fortsätter Färjestad att spela bortahockey även på hemmaplan, då har jag svårt att se hur Växjö ska kunna vända det här.
Sam Hallam har onekligen en hel del att fundera över.

• Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin