De vinner med 1-0 hemma i Scandinavium och reducerar till 2-3 i matcher.
Vinner de inte sin sista hemmamatch på onsdag, då väntar ett kokande Scandinavium i en sjunde och avgörande match.
Det är 12 044 åskådare som låter som det dubbla.

Det har knäckt fler motståndare än Växjö.
Nu är vi inte där än, men jag tror smålänningarna gör bäst i att avgöra redan hemma i Vida Arena.
Annars är chansen stor att Frölunda blir historiska att lyckas vända två underlägen i rad med 1-3 i matcher i ett slutspel.
Nu ska jag säga att Frölunda vann välförtjänt sett till hela matchen.
Däremot kom segermålet efter Växjös starkaste period i matchen, då de radade upp chanser och hade massor av möjligheter att avgöra.
Men hockey är sällan logiskt.
• • •
Nej, Frölunda borde ha avgjort tidigare i matchen.
De ägde första perioden, där de vann skotten med 13-4 till slut.
Det var spel mot ett mål stundtals.
Jag misstänkte att Frölunda skulle komma ut just så desperata. Det var ju de som var i brygga, tvungna att vinna.
Men Cristopher Nihlstorp börjar komma i 2011 års slutspelsform och Växjöspelarna är bra på att täcka skott och värsta kanonaden hamnade på växjöben eller gick utanför.
Göteborgarna fick ett gyllene tillfälle i andra perioden, då de fick spela fem minuter i fem mot fyra. Men på de fem minuterna hade de inte ett enda skott på mål.
Backen Lukas Bengtsson hade en ramträff, men det räknas inte som skott på mål.
Därför hade jag nästan gett upp hoppet om Frölunda när det blev betydligt mer Växjö i tredje perioden.
• • •
Noah Welchs knock på Max Görtz blev också ett samtalsämne. Själva avskyr jag alla tacklingar i huvudet, men här har jag svårt att se vad den amerikanske backen kunnat gjort för att undvika situationen.
Nu träffar hans axel i huvudet på Görtz som blev skadad och fick bäras ut på bår.
Så fem minuter och det lindrigare game misconduct är helt enligt regelboken.
Nu blev tacklingen uppgraderad till ett match penalty efter matchen. Det innebär att Welch är automatiskt avstängd nästa match och att disciplinnämnden kommer att ta upp fallet.