Startsida / Inlägg

QPR allt närmare Premier League

av Marcus Källberg

I skymundan av kvällens kvartsfinaler i Champions League så spelas det full omgång i Championship och av dessa tolv matcher så tycker jag att serieledande Queens Park Rangers är det mest intressanta spelet.

QPR kommer från klar förlust mot bottenlaget Scunthorpe men den dåliga insatsen kan till viss del ursäktas av att man mönstrade en försvagad startelva och dessutom tillkom ett par av målen på rent slarv.

Nu är tongivande marockanen Adel Taarabt och troligen även rutinerade anfallaren Heidar Helguson tillbaka och det är ett klart plus.

Barnsley kom upp på 50 poäng och säkrade i princip nytt kontrakt via 4–2 mot Bristol City i lördags och laget slappnar förmodligen av något i de avslutande matcherna. Man är ganska begränsat i grunden och utan rätt fokus får man svårt att stå emot ett revanschsuget QPR här.

188BET är i skrivande stund högst på tvåan till 2,28 och det blir dagens enda spel för min del.

Hur spelar ni? Kommentera gärna!

/Källberg

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB