Precis färdigjobbad med lördagssidan till tidningen och har hittat värde på HT/FT-marknaden i The Championship. Väljer att skicka ut spelet redan nu…

Det är i alla fall känslan efter fyra spelade omgångar.
Finns lite mer tyngd och självklarhet i lagets spel.
Kom ut starkt senast och ordnade en straff efter kvarten spelad.
Resulterade i att man satte 1–0.
Brentford fick i samma veva en spelare utvisad och Brums skapade chanser för att göra 2–0.
Men efterhand började man göra misstaget att börja rulla runt bollen i för lågt tempo och blev straffat (1–1, FT).
Har gjort första målet i tre av de inledande fyra matcherna, men haft svårt att hålla sin ledning.
Inga större ändringar att vänta i startelvan till dagens drabbning.

Wigan gjorde det bra senast. Framförallt i första halvlek, då det var ”one way traffic”.
Men det var ju ingen större värdemätare, då man mötte slagpåsen Blackpool.
Kan inte räkna med att få samma mysiga inledning nu.
Saknar alltjämt Ben Watson, James McClean och Chris McCann, men man hoppas få tillbaka Shaun Maloney, som varit krasslig.

Skulle inte alls bli förvånad om Wigan får svårt att hantera Birminghams tidiga, hårda press…
Men om nu Brums skulle ta med sig en ledning i till pausvilan, så kan man mycket väl hamna i fällan att dra sig tillbaka för djupt i andra halvlek och därefter bli straffat.

Latics har hur som helst blivit för stor favorit.

Mitt spel: HT/FT 2/X. Odds: 19,00. Synas hos BV.