av Steven-Lee

Hejsan!

Maribor x2 gjorde susen till runt 2,00 igår – precis som Bate Borisov som infriade förväntningarna i panelen till 1,73.

***
Malmö FF är i brygga efter förlusten nere i Tjeckien. Man inledde bra och hade 2–1 med sig in till pausvilan.
Väl där så måste man ha fått någon slags anfallsspärr, för i andra halvlek så kroknade laget totalt. Efter 2–2 så blev det klart skärrat och man uppträdde virrigt och tröttkört. 2–4 är naturligtvis inget optimalt resultat inför kvällens retur, men glädjeämnet var att man trots allt fick med sig två ”bortamål”.

– ”Vi vet att vi måste ta in två mål men jag har sagt till killarna att bara tänka att de ska göra 1-0. Får vi in ett mål kommer vi att få ett massivt publikstöd och då kommer resten per automatik”

Så säger tränaren Åge Hareide.

Som har plockat ut följande manskap:
Målvakter: Robin Olsen, Zlatan Azinovic
Försvarare: Anton Tinnerholm, Pa Konate, Ricardinho, Erik Johansson, Johan Hammar, Filip Helander
Mittfältare: Emil Forsberg, Simon Kroon, Markus Halsti, Amin Nazari, Enock Kofi Adu,
Anfallare: Magnus Eriksson, Markus Rosenberg, Isaac Kiese Thelin, Pawel Cibicki, Agon Mehmeti

Sparta Prag håller bra klass – men är långt ifrån något supergäng. Framförallt inte på bortaplan.
Tränaren Vítězslav Lavička har lovat att man inte kommer till Sverige för att försvara sin ledning.
Hmm, okej…Fair enough. Kanske inte kommer parkera bussen, men man lär inte alls spela på samma sätt som i andra halvlek senast, om man säger så. Rent startelvamässigt så lär det inte bli några större ändringar.
Stekhete David Lafata bildar spets längst fram.

Känns klart troligt med BTTS i den här matchen, men oddset är för skralt.

Känns mer eller mindre vidöppet angående vilket lag som öppnar målskyttet. Men i kraft av hemmaplan och att man faktiskt MÅSTE göra mål, så väljer jag att backa upp Malmö till 2,20, under ”team to score first”. Bwin.