av Steven-Lee

Hejsan!

Bråttom som en tok – ska snart upp till kontoret för helgens podd-inspelning.
Så dagens inlägg blir modell mindre…

Ratade Ålborg som favorit borta mot Västsjälland senast och det visade sig vara befogat, då laget föll med 0–1.
Den matchen kom bara fyra dagar efter lagets mindre lyckade EL-äventyr i Rumänien.
Dessutom var man hämmat av skador. Det är man fortfarande, men läget börjar ändå ljusna något.
Patrick Kristensen är tillbaka.
Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson, Mathias Thrane, Frederik Børsting och Lukas Spalvis saknas alltjämt.
Man är nu ute efter revansch och jag tror att vi kommer få se ett klart förbättrat Ålborg.
Något i stil med lagets insats hemma mot FC Köpenhamn nyligen (1–0-seger).
Tog då tag i taktpinnen ganska tidigt och satte dit 1–0, på straff, redan i första halvlek.
Skapade inte tonvis med chanser, men hade ändå ett övertag under matchens första 45 minuter.

Randers ligger fint till i tabellen.
Har en förmåga att tippa över jämna matcher, till sin egen fördel.
Skulle inte förvåna om man lyckas växa in i kvällens match, men inledningsvis så lär det mesta handla om hemmalaget.