av Steven-Lee

Hejsan!

Lastade in ganska tungt på Bolton igår (draw no bet…).

Men oturen fortsätter. Man tvingades till TRE skaderelaterade byten redan innan paus.
Lyckades ändå ta ledningen. Var också på väg mot en rättvis seger, men Reading kunde kriga in en kvittering i 93:e minuten. Därmed bara pengarna tillbaka.

Middlesbrough var gårdagens bank till runt 1,45.
Men även ett långskott. Hade resultatspel på 4–0 (20,00), men siffrorna stannade på 3–0.

***
Napoli har matchats hårt senaste veckorna.
Kvällens match blir lagets sjätte, inom loppet av mindre än tre veckor.
Nu har man visserligen Rafa ”rotation” Benitez vid spakarna, men tror ändå att det har satt sina spår.
Gav ett ganska visset intryck i helgen mot Torino.
Inga större trupp-news att rapportera om. Duktige kantlöparen Christian Maggio saknas.
Har ligamatch mot Inter den 8:e mars.

Lazio gör en bra säsong. Vill krydda det hela med en Cup-framgång.
Har annonserat följande trupp: Marchetti, Berisha, Strakosha.
De Vrij, Mauricio, Novaretti, Radu, Braafheid, Cavanda, Basta.
Biglia, Candreva, Cataldi, Ederson, Ledesma, Onazi, Parolo, Felipe Anderson, Oikonomidis.
Klose, Perea, Keita.

Körde över Sassuolo (visserligen defensivt sargat) i helgen. Visade upp ett rappt, piggt anfallsspel.
Vet att man behöver få med sig ett bra resultat till returen och kan spilla krut. Har nästa ligamatch först på måndag.

Etta, draw no bet. Odds: 1,80.