Startsida / Inlägg

Copa och JPT

av Steven-Lee

Hejsan!

Det blev bra återbäring igår, trots missflyt med chansdragen.

Överspelet (1,90) satt klockrent och Claudio Yacob (SAC) satt fint i Panelen till 3,00, där även Calgary gjorde susen till 1,60.

Harry Kane var en ribbträff från att landa 4,50-taggaren och Wakaso var nära ett par gånger om. Men, men – ska inte vara för girig.

***
Gör det lätt för mig idag och skickar ut samma spel som i Panelen.

Atlético Madrid har plockat ut en stark trupp och ska såklart stå som tydlig favorit.
Men har visat bristfällig inställning tidigare i cupen. Grejade 1–1 helt utan att glänsa i förra mötet. Om det nu skulle bli så att man vinner och går vidare, så landar troligen nästa omgång mellan ligamatcherna Sevilla-Barcelona. Och framöver väntar även tunga uppgifter i Champions League. Väl på planen ikväll så kommer man såklart vilja vinna, men skulle inte förvåna om man något omedvetet spar något på krutet. För det har inte sprudlat spelglädje under tidigare cup-matcher.

Rayo Vallecano har såklart också större fokus på La Liga. Ligger väldigt skrynkligt till.
Men kan vara ganska befriande att slippa poäng-ångest och verkligen bara gå ut och försöka nå en framgång. Viktigt att bygga självförtroende. Jag fastnade för Miku i förra mötet. Var ett konstant hot. Men han har märkligt nog blivit petad nu. Däremot så kan det bli oväntat mycket speltid för målkungen Javi Guerra. I normala fall hade han nog vilats helt, men med tanke på att han ändå är avstängd i helgen, så kan det till och med bli tal om en plats i startelvan. Offensivt finns det kapacitet. Man har gjort mål på bortaplan mot Barcelona, Real Madrid, Villarreal och Sevilla den här säsongen.

BTTS testas till 2,62.

***
Oxford – mitt favoritgäng i League 2 – ska upp i ringen igen. Jag ”puffade” för laget i helgen när man skickade ut Swansea ur Fa-Cupen. Nu handlar det om JPT-Cupen och mindre glamoröst motstånd. Tror att det finns viss risk för en liten baksmälla, men Oxford är en proffsig klubb och det är trots allt en plats på Wembley som hägrar. Helt skadefri trupp, men tränaren Michael Appleton överväger att göra ett par ändringar.

Över två möten så känns det helt vidöppet, men Millwall ska stå som knapp favorit i kvällens enskilda möte. Carlos Edwards och lagkaptenen Tony Craig saknas igen, men annars har man inga problem och Neil Harris har gott om alternativ att välja bland.

Oxford har bara förlorat tre matcher i ligan – alla har kommit med uddamålet…

Millwall to win by one goal, testas till runt 4,00.

***

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB