Startsida / Inlägg

Poängspel

av Steven-Lee

Hejsan!

Fullt godkänt klirr i kassan igår, med Specialspelet till 3,50 och Gary Medel som plockade på sig kort till smaskiga 3,30.
Överspelet i Arsenal-Leicester satt också fint, men 5,00-taggaren sprack på en stolpträff av Udinese.
Kondogbia plockade också på sig rött, men räknas som förlust av Unibet (efter ordinarie matchtid). Jaja, som sagt – bra utdelning, men inte långt ifrån storslam.

***
Minnesota spurtade råstarkt under våren ifjol och det räddade då Mike Yeos jobb som tränare. Men det blir ingen repris den här säsongen, då styrelsen nu fått nog och Yeo har fått lämna sin post. Det stora problemet kvarstår dock – man sitter på en dyr, ålderstigen trupp – som passerat ”bäst-före-datum”. Gjort sig känt som ett defensivt starkt lag, men inte haft många rätt i sitt försvarsspel de senaste veckorna. Individuella misstag, svagt målvaktsspel, alltför många turnovers och ett blekt boxplay är inget direkt lyckat recept mot framgång. Skador har också ställt till det – för tillfället så är det fortsatt stora frågetecken för Jonas Brodin och Jared Spurgeon. Visst, lär säkert komma ut helfokuserat – men det är svårt att tvätta bort så pass många brister på en och samma gång.

Vancouver har jag inte mycket till över för. Har näst sämst målchans-differens i hela ligan (-317). Är bara Colorado som är sämre. En spelare som dock kan hålla huvudet någorlunda högt är Jannik Hansen. Har nu också belönats med en plats i förstaformationen med bröderna Sedin. Är lurig och ”hal” i sin spelstil och brukar ta sig fram till en hel del giftiga lägen. När man spelar med Sedin-tvillingarna så brukar man ju dessutom få en del ”gratis-poäng”. Har gjort mål i säsongens två tidigare matcher mot Minnesota och borde kunna hamna i poängblocket även i natt.

Jannik Hansen to score at least 1 point, spelas till 1,85 hos Unibet.

***

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB