Målrikt i Madrid

av Fredrik Jönsson

Dags för returerna i Champions League-kvartsfinalerna. Det gick bra förra veckan – hoppas det fortsätter så den här veckan. CL-live rullar igång 19.40 som vanligt.

Real Madrid tar emot Bayern München och Leicester gästas av Atlético Madrid.

Bayern startade fint på hemmaplan och hade 1-0. Ett jätteläge att utöka när laget fick straff i slutet av första halvlek, men Arturo Vidal brände straffen. Den missen kan ha avgjort hela serien eftersom Real Madrid sedan vände och vann med 2-1.

Bayern kommer till Santiago Bernabeu i kväll och måste vinna, laget måste göra minst två mål. Med andra ord borde det bli fullt ös från minut ett. Daniel Olenklint väljer att spela över 3 mål asian till 1.65. Robert Lewandowski missade förra kvartsfinalen, men anfallaren ser ut att vara tillbaka till mötet i Madrid i kväll.

För egen del väljer jag att luta mig mot Real Madrid. Jag spelar Real Madrid asian 0.0 till 1.75. Laget visade i andra halvlek senast vilken nivå man håller. Självklart fick man hjälp av Javi Martinez utvisning, men den kom när laget hade kvitterat. I kväll kommer man kunna ställa om på Bayern – det passar laget perfekt.

Båda lagen vilade flera spelare i helgen. Varken Benzema, Bale eller Ronaldo spelade i ligan mot Sporting Gijon.