Startsida / Inlägg

Målrikt i Madrid

av Fredrik Jönsson

Dags för returerna i Champions League-kvartsfinalerna. Det gick bra förra veckan – hoppas det fortsätter så den här veckan. CL-live rullar igång 19.40 som vanligt.

Real Madrid tar emot Bayern München och Leicester gästas av Atlético Madrid.

Bayern startade fint på hemmaplan och hade 1-0. Ett jätteläge att utöka när laget fick straff i slutet av första halvlek, men Arturo Vidal brände straffen. Den missen kan ha avgjort hela serien eftersom Real Madrid sedan vände och vann med 2-1.

Bayern kommer till Santiago Bernabeu i kväll och måste vinna, laget måste göra minst två mål. Med andra ord borde det bli fullt ös från minut ett. Daniel Olenklint väljer att spela över 3 mål asian till 1.65. Robert Lewandowski missade förra kvartsfinalen, men anfallaren ser ut att vara tillbaka till mötet i Madrid i kväll.

För egen del väljer jag att luta mig mot Real Madrid. Jag spelar Real Madrid asian 0.0 till 1.75. Laget visade i andra halvlek senast vilken nivå man håller. Självklart fick man hjälp av Javi Martinez utvisning, men den kom när laget hade kvitterat. I kväll kommer man kunna ställa om på Bayern – det passar laget perfekt.

Båda lagen vilade flera spelare i helgen. Varken Benzema, Bale eller Ronaldo spelade i ligan mot Sporting Gijon.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB