Startsida / Inlägg

Hoppas på målfest

av Fredrik Jönsson

Brasilien – Campeonato Brasileiro Serie B.

Juventude har fått en grym start på säsongen, ångar på hemma. Laget toppar tabellen efter åtta omgångar. 18 poäng har det blivit, inte enda förlust.

Hemma har laget radat upp 2-1, 2-1, 1-0 och 3-0. Möter i kväll ett Brasil Pelotas som inte trivs på bortaplan. Endast en vinst på tolv matcher. Jag gillar att vi får 2,0 gånger pengarna på ett hemmastarkt Juventude. Brasil Pelotas vann hemma sist med 3-0, men då lirade man länge elva mot tio.

Jag spelar rak vinst på Juventude till 2,0 gånger.

Portugal och Spanien möts i U21-EM. Båda lagen vann sina respektive matcher, Asensio glänste med hattrick i 5-0-krossen mot Makedonien. Men ni som såg den matchen kunde se att Makedonien skapade flera heta målchanser, borde ha gjort mål.

Portugal var aningen sega mot Serbien. Men det finns kvalité i det portugisiska landslaget, Renato Sanches, Bruma, Jota, Guedes och Bruno Fernandes. Serbien var trubbigt i sista tredjedelen mot Portugal – i Spanien finns det helt andra kvalitéer. Jag hoppas på målfest.

Därför spelar jag båda lagen gör mål och över 2,5 mål till 2,30. Sen ett gangsterspel på båda lagen gör mål i båda halvlekarna till 17,00 gånger pengarna.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB