Bloggvärldsbloggen

med Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Startsida / Inlägg

Isabella skriver igen!

av Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Häromdagen skrev jag kort om Isabella Lund som omskrevs i en artikel i Aftonbladet.

Jag följde några av länkarna till dem som bloggade om artikeln men blev bara trött, trött på alla fördomar, trött på den ensidiga bilden av prostitution och prostituerade, och jag ville skrika Blogge kom tillbaka, och Isabella, du behövs. Jag gjorde inte det. Jag sa ingenting. Vissa diskussioner orkar jag inte riktigt med, när det känns som om man bara står och stampar på ett ställe i evighet.

Men Isabella kom. Hon bloggar igen. Nu vet jag inte om hon har för avsikt att fortsätta göra det, eller om postningen bara är en förklaring till varför hon varit borta, varför det varit så tyst. Oavsett så tycker jag att ni ska läsa det hon skriver, för att det är viktigt.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB