Bloggvärldsbloggen

med Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Startsida / Inlägg

Dålig planering

av Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Hej på er,

det har hänt en massa som jag absolut borde skriva om, som Veckorevyns Blog Awards, Blog Action Day, och såklart Bloggvärldsbloggens egna tema om kroppen som fått stor respons.

Men så här är det. Jag har varit lite upptagen. Jag har kuskat från norr till söder och så norrut igen utan att riktigt hinna ta det lugnt och läsa ikapp.

I går var jag på en journalistkonferens i Umeå och pratade om redaktionellt bloggande bland annat, sedan hade jag en ledig kväll med mina kusiner. Jag sitter nu på en buss hela dagen och hade tänkt jobba. Här finns wlan men ingen ström, och jag har slarvat och inser först nu att datorn inte är laddad så pass att jag hinner få till något vettigt. Bara så att ni vet. Det är inte ignorans, bara praktiska omständigheter som gör att ni får vänta lite till…

Jag återkommer så snart jag har lite tid, och ström till datorn. Ha en fin söndag!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Mia Carron, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB