Mora-bloggen

Anders Linder – din man i Mora-land!

Fortsatt 0-0 mellan Mora och AIK

av Anders

Även efter den andra perioden är resultatet mellan Mora och AIK 0-0, men till skillnad från i den första perioden kom i den andra en hel del chanser för båda lagen. Men det är tack vare att båda lagen höjt spelkvalitén som chanserna kommer, disciplinen och organisationen finns där forfarande, och att det inte blivit mål än tillskrivs mycket bra målvaktsspel från Christopher Heino-Lindberg och Lars Johansson.

Ska man säga att det vägde över i något av lagens favör så var det inledningsvis i Moras. Men noncharlant backspel av Alexander Deilert där han i eget hörn tog det alldeles för lugnt med puck ledde till att AIK kunde få tryck som sedemera ledde till utvisning på Mikael Simons. MIK redde till sist ut situationen och kunde de sista minutrarna ta över spelet och få riktigt bra tryck på AIK.

Nu är givetvis det första målet oerhört viktigt, den som får det har stora chanser att vinna!