Vägen mot toppen

följ racinglöftet Marcus Ericsson

Arkiv för December 2010

- Sida 1 av 1

God Hjul!

av Marcus Eriksson

Ja självaste julafton är här och man kan inte klaga allt för mycket på vädret. Jag menar en halv meter snö och mellan 12-30 minus grader, det kan man kalla vinter!! Detta blir inget långt inlägg eftersom jag ska koncentrera mig på julmaten och familjen under kvällen.

Vill iaf meddela alla som undrar och väntar på besked från mig för 2011. Det ser väldigt bra ut även om inget är helt klart. Så var inte oroliga 😉 det kommer bli något väldigt bra ska ni se! Det är allt jag kan säga just nu..

Ska även passa på att tacka alla er som följer mig här på bloggen samt på min fanclub på facebook. Erat stöd gör mig om möjligt ännu mera motiverad till att lyckas! Så jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det under 2011, för det kommer bli ett bra år.

Nu blir det mera julklappsutdelning 🙂

Hade bra och God Jul!!

/Marcus

Väntans tider samt rally åka!

av Marcus Eriksson

Ja nu är det slut kört för mig för iår. I alla fall i en GP2 bil. För jag har nämligen köpt mig en Opel Ascona 77a rallybil!! En riktig värsting så att säga! Haha. Det kommer bli min vinterträning. Har redan varit ute mycket och kört med den. Och jag kan lova att det är otroligt kul att gasa runt på vinterslingor i skogen..

Ska passa på att tacka Trafik Center i Kumla som ger mig möjligheten att använda deras anläggning till att träna med Opeln. För utan dom hade det blivit svårt at hitta ställen att kunna köra på.

Angående testerna så är det kul att se erat stöd både här på bloggen samt på min facebook fanclub ( http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Marcus-Ericsson-Fan-Club/245453044838 ). Jag tycker att det gick relativt bra. Både första dagen med Supernova samt andra med Barwa så funkade körningen riktigt bra. Var även snabbast med Barwa bilen rätt långa stunder under dagen (på gamla däck). Dock så lyckades vi inte få till bilen tills dom nya däcken på slutet av dagen och jag ramlade ner till p6. Tyvärr så gick det inte lika bra sista dagen med iSport teamet. Bilen som dom har är väldigt annorlunda mot Barwa bilen men även den är väldigt snabb! Men jag fick det inte riktigt att stämma direkt. Kändes som jag var på väg åt rätt håll på slutet av dagen men istället för att slå till med en topp tid så tog jag i för mycket och överkörde bilen. Och då går det inte snabbt! Är ett väldigt lätt misstag att göra om man vill för mycket. Teamen som jag testade för verkade i alla fall väldigt nöjda med min insats. Så jag hoppas att vi kan lösa något innom en snar framtid. Vet inte så mycket om vad som händer mer än att vi har kontakt med samtliga team vi testade med. Och just nu ser det positivt ut!

Här får ni lite exklusiva bilder på min monsterbil… 😉

IMG_0297.JPG

 

IMG_0298.JPG

Ikväll ska jag in och kolla på Örebro Hockey som möter Växjö. Ett riktigt toppmöte i Hockeyallsvenskan. Hoppas såklart på Örebro vinst! Ska bli kul att se Conny Strömberg i aktion. Conny som är en riktig profil och poängspruta leder just nu poängligan (han vann den förra säsongen). Ska även bli kul och se Stefan Warg spela, han och jag spelade tillsammans i länslagen i hockey när vi var yngre! Så kör hårt Örebro och lycka till!

Hade bra läsare!

/Marcus

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB