Startsida / Inlägg

Nu är den här, Älskade Unge-bloggen!

av Kajsa Stina
6N3A4376.4.3 copy.3

Nu är den äntligen här, Älskade Unge-bloggen!

Här tänker jag, Kajsa Stina, och mina maffiamammor blogga loss om allt som har med graviditet och småbarnsliv att göra, helt enkelt fördjupa oss i de ämnen som vi tar upp i programmet. Vi vill inbjuda till diskussion och ni som tittar på programmet och läser bloggen får mer än gärna dela med er av erfarenheter och tankar!

Här får du som tittar även chansen att lära känna dessa härliga mammor bättre, och vem vill inte det? 🙂

Mammamaffian består av Angelica, Vanja och Emelie och de kommer snart presentera sig själva lite närmare här i bloggen. Så länge kan ni kika in på deras egna bloggar!

6N3A4041.7 copy

 

Jag kanske ska presentera mig själv också.. Vi börjar med en klassisk info-ruta!

Namn: Kajsa Stina Romin

Ålder: 27 år

Familj: Gift med Johan 48 år, gemensamma barnen Ennis 1,5 år och Idde 1 månad. Tre bonusbarn Love 17 år, Leo 15 år och Albert 10 år. Hunden Lennon som numera bor mest hos svärmor Sonia där han trivs som bäst.

Bor: Radhus i Västerhaninge

Gör: Är designer och konstnär men driver också produktionsbolaget Romin Productions tillsammans med min man. Kan väl också titulera mig bloggare och även programledare för just Älskade Unge här på Aftonbladet TV!

 

2012-08-1232

För fyra år sedan var jag en 23-årig singeltjej som bodde i Malmö, jobbade i jeansaffär, rökte på balkongen och hängde på Debaser var och varannan dag. Nu ser livet lite annorlunda ut om man säger så… Tänk vad tillvaron kan förändras bara för att man träffar den stora kärleken haha. Denna bilden är tagen samma helg som jag och Johan blev ett par. Nu avskyr jag rökning och tycker att det borde totalförbjudas… Nåja.

I programmet Älskade Unge  utgår jag från mitt perspektiv och mina funderingar kring graviditet och småbarnsliv. Jag träffar intressanta personer, testar aktiviteter och tar reda på allt som är värt att veta i ämnet! Huvudsponsor av progammet är Lekmer som dessutom tipsar om bra prylar i varje avsnitt. Sen är vi också glada att samarbeta med Villervalla som gör färgglada kläder för barn. Se kläderna på bland annat Mammamaffians gulliga ungar!

I säsong 1 bjuder vi på tio fullsmockade program och vi har ju redan hunnit servera fem av dem, varav program 5 idag! I detta avsnittet träffar jag artisten Dinah Nah som berättar om sorgen att vara ifrån sina barn. Mammamaffian pratar underliv efter förlossning och våra respektive får testa på hur det känns att föda barn!

Om du inte redan sett avsnittet, se det här.

Där fick ni veta lite om mig! Om ni vill följa mig i fler kanaler finns jag på följande plattformar!

Livsstilsblogg: www.nyponbebis.se

Instagram: @nyponbebis

YouTube: NyponBebis

Inredningsblogg: www.houseofnyponstina.miniandme.se

Instagram: @house_of_nyponstina

Hippiemamman3 Hippiemamman2

 

Hej hopp! Kajsa Stina

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB