John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Inför HBK och lite annat gott & blandat

av John Alv82

Nu är det igen Lördag och även denna dagen är snart över. I morgon så ska vi försöka slå HBK på hammaplan och det borde vi helt klart kunna göra men det kommer att bli tufft mycket tufft. Det är ett lag med mycket vassa lirare och självförtroendet är nu på topp i HBK jämfört med den lite knackiga starten med bla 6-0 i röven mot Elfsborg. 
Nu måste vi få en hemmaseger igen, det var längesen nu. Inte sen premiären mot Åtvidaberg så har vi fått känna på den känslan. Vi längtar och nu efter 0-2 och 0-2 på hemmaplan så måste vi har lärt oss våran läxa, kan man tycka.
Det krävs ett stort tålamod och vi måste slita som djur för att lyckas vinna, det kommer att bli härligt.

Gott & Blandat!

-Man United sätter press på Chelsea efter dagens seger mot Spurs. Spännande och Nanis chipp var rätt så läcker.

– Jag såg Kick-Ass igår på bio och den var helt fantastiskt! Jag saknar ord att beskriva filmen. 5 solklara Alvisar utav 5! Läs mer HÄR

– AIK kryssade mot Häcken idag och Jonas Henricsson måste satt nytt Svenskt rekort i att halka med fotbollskor. Hade måste ha glömt att skruva i dubbarna.

– Svenska Cupen ska spelas precis innan vi går på sommarsemester och vi kommer att får möta Norrköping. Derby karaktär i den matchen och det blir ingen dans på rosor men utav alla lagen vi kunde få möta så känns nog Peking som ett utav dom ”roligaste”. Vägen mot guldet blir kul.

– I dagens papperstidning utav Sportbladet så skriver jag om att ändra Allsvenskan och spetsa till den. Det var svårt att ge sin klara syn med 1500 tecken men jag är som ni kunde läsa för en förändring till färre lag och mera matcher, likt man kör i Danmark. Ett bra och roligare upplägg som skulle spetsa till serien. 

– Först ska vi ta i mot HBK det är klart men sen efter det så väntar KFF på bortaplan MEN samma kväll så har kanske årets film(efter Kick-Ass) premiär på bio. Det är Iron Man 2 som kommer ut då. Detta innebär att jag först på torsdag kan bänka mig för att kolla in Robert Downey Jr och Mickey Rourke slåss på vita duken. Läs mer HÄR

”Respekten har gjort det svårare för oss”

– Vi hade besök idag utav ett gäng Adolfsbergs grabbar som tittade på träningen och ville snacka och ta autografer efteråt. Kul med besök men alla lag och killar och tjejer är välkomna ner till våra träningar för att snacka och titta på. Kom bara ner det är kul med besök.

– Man Citys Adebayor blev utbuad på Emerates när han blev inbytt i dagens match mot Arsenal. Men jag tror det var hans Afrikanska variant utav Pippi långstrumps frisyr som publiken buade ut. Han såg för rolig ut helt enkelt…

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB