John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Viva Vacation

av John Alv82

Hej hej hemskt mycket hej!

Första dagen utav sommar semestern 2010 är här. Två veckor går nog fort så det gäller att njuta. Solen har svikit lite idag men nu mot eftermiddagen så är det helt okay.

Som någon kanske hört så blev jag tagen på bargärning efter träningen i torsdags och det var tid för Svensexa, såhär 2 månader efter bröllopet….bra timeing boys!

Det var Kim Olsen, Gerzic och ett gäng som ville vara roliga och hade kokat ihop lite bus. Vi åkte upp till Stockholm där det var en fotbollsturnering som Brolin hade anordnat med en massa så kallade kändisar. Bland annat så var Tomas Hanzon, Dr.Alban, Hyselius, Niklas Skoog, Hasse Eskilsson, Johan Arneng, Limpar, Thomas Bodström, Mattias Hugosson och Mattias Svensson och en massa andra med i turneringen. Den största stjärnan som var där var Fille Nyängen som givetvis höll en microfon i handen och snackade hål i huvudet på folken….men men han gör ju bara sitt jobb.

Jag och Nordin skulle delta och vi fick spela med ”Tjejlaget”. Jag stod i mål iklädd kjol och hatt.
Vi kom försent till den första matchen och missade första kvarten och då stod det redan 4-0 så den torskade vi…Men sen så kryssade vi mot Niklas Skoog och hans idioter sen så krossade vi Hasse Eskilssons gäng med 6-2-
Vi missade semifinalen med en hårsmån och hade inte vi fastnat i Stockholms trafiken så hade vi nog vunnit hela skiten  😉
Istället så vann Brolins gäng där Jeppe Blomqvist och Limpar lirade….Så bästa laget vann inte men så är det ibland i fotboll….Ungefär som när Inter slog Barcalona i Champions League…..typ     😉

Men vi var glada för det och kvällen fortsatte sen med god mat och dryck, mycket trevligt. Tack för uppvaktningen killar………not     😉

Idag så blir det en trevlig kväll där jag ska se vad Örebro City har att erbjuda, kanske en bio eller en god stek på en uteservering kanske…..som sagt det är ju fortfarande semester.

Dagens Ps.
Nu lagom  inför VM så har Brassarnas keeper Julio Cesar gått ut och sågat VM bollen Jubilani. Det gör han med all rätt eftersom att den är en mardröm för alla målvakter men en dröm för utespelarna.
Cesar säger i en intervju ”- Den är förfärlig, helt förskräcklig.Den påminner om en plastboll, man kan köpa på en supermarket”, säger Julio Cesar till footballitalia.com.
Målvaktsvärlden kan bara hålla med en gode Cesar, VM är inte långt bora….riktigt roligt!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB