John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Kidnappning och VM snack

av John Alv82

Hej alla badjävlar och andra soldyrkare!

Min semester har nu gått in på den andra halvleken skulle man kunna säga, en veckan har gått och nu är det bara en kvar innan vi börjar träna igen.
Jag får ursäkta om det nu finns någon där ute som anser att bloggen varit dåligt uppdaterad, men jag har några saker att skylla på. Dels det att jag har semester vilket innebär att jag har annat för mig…..(en dålig ursäkt men men). Den bästa ursäkten är att jag varit kidnappad!
Det är sant, jag råkade ut för min andra svensexa. Jag gifte mig i mars iår och först nu så har jag blivit utsatt för svensexa….eller svensexor!  Hur vanligt är det att man råkar ut för två stycken med en och samma brud….inte så vanligt ,nej!

Jag blev tagen för över en vecka sen där jag fick spela en fotbollsturnering med ett tjejlag i damkläder och hatt, det trodde jag fick räcka. Men eftersom att mina barndomskamrater ifrån Torslanda och Göteborg inte kunde medverka då så tog dom det istället nu….helgen som varit.

Filip Nyängen min (fd)goda vän 😉  som var hjärnan bakom den första svensexan var givetvis med nu också. Fille, Patrik Anttonen och Elvis(en till kompis ifrån 019-området) var dom enda Örebro representanterna denna gången annars så var det bara Göteborgare….och vilken resa det blev….

DOm plockade mig i Torslanda när jag var hemma med familjen, och jag fick en härligt cool Batman dräkt som jag fick ta på min atletiska kropp. Sen bar det av till okänd ort på västkusten. Vi hamnade i idyllen Grundsund där gänget hade hyrt ett vandrarhem….sen så brast helvetet löst och jag minns inte så mycket mer än att det var mycket härliga skratt och annat festligt som vi upplevde tillsammans, så tack för denna helgen och för 3 dagar som bara försvann ifrån mitt liv……Nu hoppas jag att det räcker med svensexor för mig   😉
Jag hade skitkul och varken mobil eller internet eller något har jag haft på ett tag nu så bloggen har varit omöjlig att använda. 
batman.jpg 
Vem é Christian Bale när vi har Alvbåge  ? hihi 

 

 

VM slutspelet i SydAfrika startar på fredag och inför detta Vm så har jag, Nordin Gerzic och Herman Nikolic spelat in ett WebTv inslag för Nerikes Allehanda, kallat Studio Inspark VM-Special.
Lagom till VMm premiären på fredag så kommer helt enkelt denna mycket proffsiga webtv-production att visas på na.se. Jag har för första gången i dessa sammanhang iklätt mig rollen som programledare så det kan ju inte bli annat än succé…..eller inte  😉
Så missa inte Inspark VM-Special denna veckan!
För även om Allsvenskan ligger nere så lever i allra största grad NAs sportredaktion(mycket tack vare oss tre) hahaha…..Så håll tillgodo, snart dyker vi upp i en dator nära dig!
NAinspark.jpg

 

Vi ses och hörs gott folk! 

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB