John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Arkiv för July 2010

- Sida 1 av 2

Chocken har lagt sig

av John Alv82

Vad är det som händer vid sidan utav Pridefestivalen, översvämmningar och friidrotts EM ?

Allsvenskan rullar på och dagens resultat var rätt så väntade så där har jag inte så mycket att säga.
Dagens ärligaste var min förra lagkamrat Robert Åhman Persson som i paus stod för en skön och avslappnad intervju. Faktum är att majeroteten utav dom som jobbar på Pay-per-viev som kommentatorer är riktigt dåliga på sina jobb och dagens intervju med RÅP var ytterligare ett bevis på att kvalitén är dålig på dom som sitter och snackar under matcherna.
RÅP svarade på frågorna och vid ett tillfälle så blev det så att han rejält dissade Mjällbys anfallare Gitzelov då han inte visste vem det var kommentatorn menade. Det blev rätt så kul att lyssna på intervjun…Det får bli dagens händelse inom den Allsvenska världen här på bloggen – Robert Åhman Perssons ”Vem är det-kommentar”   🙂

 

Till sist så vill jag bara säga att jag är hel. För under träningen i fredags så trodde jag för ett ögonblick att jag skulle få ta en lång paus ifrån fotbollen. Jag kom helt enkelt i en helt onaturlig vinkel med mitt högerben vid en målvaktsövning. Jag böjde mitt ben helt sjukt fel och jag trodde att alla korsband och leder var av, dom borde gått av men inget hände….det som hände var att jag vrickade foten och behöver nog spela med tejp vid måndagens match. Jag ska testa hur det är under söndagens träning…..jag var i chock och jag borde återigen ha brutit allt i mitt högerben men jag överlevde och förstår fortfarande inte hur det gick till.

Puhhh….  🙂

 

 

Ledig dag i solen

av John Alv82

Efter en lättare restitutions träning igår så hade vi det träningsledigt idag. Men givetvis så hade jag något inbokat i alla fall. Jag agerade målvaktstränare för några utav landets mest lovande 15-åringar som just nu är i Örebro för cup spel. Jag och Anders Karlsson höll i några övningar för grabbarna ute på Karlslunds arena. Det var ett gäng lovande och ambitiösa grabbar som kastade och fångade boll efter boll. 

Det tog inte upp hela dagen med förmiddagen gick åt att snacka målvaktspel. 

Jag har en underbar liten familj också, så det var hem och byta om till badbyxor sen ut i det fria och bada. Solen är tillbaka över Örebro så det var givet att hitta ett vattendrag någonstans som man kunde svalka sig i.

Så om någon undrar så har jag badat och fångat gräshoppor med min dotter hela dagen, det anser jag är ren och äkta glädje att bara kunna umgås och leka med barnen. 
fånga.jpg 

Så har du inga kids så  skaffa dig det, dom kan vara riktigt underbara dom små liven  😉

 

Till sist:

Filmen Inception såg jag i kväll. En sjukt bra film med DICaprio i huvudrollen. Christoffer Nolan står för både manus och regi till denna tunga rulle som är svår att smälta. Helt sjukt invecklad men ändå magiskt bra film….Se den !

Legenden Guti har lämnat Real Madrid efter typ 15 år i alaget. Såg på YouTube då han dök upp i Turkiet och blev mottagen utav Besiktas fansen på flygplatsen. Snacka om hängivna fans, Turkarna e galen fotbollstokiga!!!shit!!!

 

Inget snack när ÖSK går till attack

av John Alv82

Heeeeeeeeeeeeeej kära Öskare och andra nyfikna.

Sitter här nu helt avslappnad i tv soffan hemma och bloggar samtidigt som Animal Planet rullar i bakgrunden. Ser att i Augusti så är det SHARK MONTH på Animal Planet, så jävla bra!

Något annat som är så jävla bra är det faktum att vi tog 3 underbara poäng i afton. Inför våran egna hemmapublik så visade vi vart skåpet skulle stå mot miljon bygget ifrån Knalleland.

Den första halvleken tycker jag faktiskt var rätt så dålig utav oss. Elfsborg var väldigt tilbakadragna och tillät och ha mycket boll men ställde om och satsade på kontringar. Men bara där så ser vi sån respekt lagen har för oss på Behrn Arena om självaste Elfsborg backar hem frivilligt och satsar på kontringar.
Som jag sa så var vi inte så bra i den första halvleken. Vi slarvade med passningar och fick inte upp något tempo.
Tyvärr så verkar det som att Nobbes fot spökar igen och han fick som bekant lämna planen i den första halvleken idag. ( Vi får hoppas att han inte slagit upp sin skada i från i våras Nobbe!)
Då klev Astrit in i handlingarna igen och när vi som mest behövde luft under vingarna så drog han till en projektil som Ante Covic blev helt snurrig i skallen utav. ”Boooom” och fladder på bollen så låg den i nätet och 1-0 till ÖSK!

I pausvilan talade Sixten högt och sa till oss att slappna av, vi såg nervösa ut sa Sixten och han hade rätt i det han sa. Kanske var vi lite tagna utav stundens allvar i den första halvleken.

Vi gick sen ut i den andra och levererade ett betydligt bättre spel och ”supersubben” Astrit knoppar sen in en hörna och vi leder med 2-0.  Helt ofattbart, killen har bara lirat dryga 38 minuter i Allsvenskan och har gjort 3 mål. Det går nu rykten att Roy Hudson Liverpools nya boss ifrågasatt varför Liverpool en gång i tiden släppte denna talangen. Kanske köper dom tillbaka honom  😉

Det är kul för laget och framförallt kul för Astrit att han får visa den svenska fotbollspubliken att han är en duktig spelare. Det är annars lätt att dessa ungdomsproffs som sticker tidigt blir kritiserade och ifrågasatta om det inte blir storsuccé. Men Astrit har redan visat en del vad han kan och en fulltränad Astrit kan ännu mera så vi kan bara glädjas för hans 3 mål och låta killen skynda långsamt och inte sätta för stor press på honom. Han är skit duktig men vi vet alla att detta målsnittet inte kan hålla i sig i all framtid…tyvärr…!

En annan snube som sover gott i natt är WOwwen!  Say Oha Wowoha say oha Wowoah!!!!!! Han dribblar av 4 man och dunkar in en skott ifrån 30 meter i krysset!  Youtube, youtube!!!! say no more!

Nu är det dags att hoppas i sängen och få lite sömn innan det är en ny dag och ny träning. Det roligaste med denna dagen var att få uppleva en sån härlig match på hemmaplan inför 10.000 personer och att fira segern med alla fans, det var riktigt härligt!

Vi hörs av gott folk!

Det rullar på

av John Alv82

Det rullar på igen kan man kanske säga, eftersom att jag nu har mitt körkort igen. Jag fick tillbaka körkortet den 3 juni efter att ha varit av med det i 3 månader och visst är livet liiite enklare med körkort.

Vad gör jag då för att behålla körkortet? Jo, jag försöker att hålla hastigheten givetvis och det abslout bästa sättet för att ta det lugnt i trafiken är att lyssna på Jack Johnsons nya album i bilstereon. Den är så skön och harmoniskt så det är omöjligt att köra för fort. Den skivan rekommenderas varmt, den heter ”To the Sea” och är skön musik för mina öron.

Men på vägen till dagens träning så hände något otrevligt när jag åkte i min Mazda 2 ifrån Orrby bil (reklam). Jo, två små fåglar flyger ut framför bilen och jag råkar köra på en utav dom. Neeeej mitt blödiga hjärta började dunka hårt. Jag vände bilen och gick ut för att hjälpa den lilla fågeln som låg där och sprattlade. Vingen var illa skadad och jag blev ärligt talat ledsen, jag är en blödig man nu det måste jag erkänna. Det har helt klart att göra med det att jag har en liten dotter på 2.5 år som älskar djur och jag tänkte på henne. Jag tyckte så synd om fågeln så jag gjorde det jag kunde göra lite bråttom som jag hade till träningen. Jag flyttade fågeln till sidan utav vägen och hoppades på det bästa trots att jag innerst inne visste att denna lilla fågeln har nog flygit sina sista meter. Jag satte mig i bilen igen och åkte till träningen men riktigt dåligt samvete, för en liten fågel. Kanske sjukt eller är jag bara mänsklig eler rent av en tönt kanske. Stackars fågel är allt jag kan säga och jag hoppas nu att ingen där uppe kommer att straffa mig för denna olyckan….

När jag kom till träningen så är det första jag ser Alejandro Bedoyas bror Santiago som nu är här för att testa på hur fotbollslivet är här i Sverige och Örebro. Santiago är några år yngre än sin bror men det var sjukt så lika dom var varandra. Det var kul att se och Santiago visade att familjen Bedoya har mer än en kille i familjen som kan konsten att lira fotboll.

I morgon så är det tid för match igen. Sveriges svar på Manchester City kommer på besök med alla sina megastjärnor så det gäller för oss att vara på tårna annars kommer vi att få det tufft, riktigt tufft. Vi fick med oss en viktig poäng ifrån Borås och vi ska nu bygga vidare på det spelet som vi visade upp i den senaste matchen. Nu har vi hemmaplan och där ska vi vara starkare, det gäller bara att kriga och visa hjärta så kommer spelet och säkerligen poängen.

Jag satt och tittade på HBK-IFK idag och jag måste säga det att min gamla lagkamrat ifrån Danmark och Viborg, Micke Rosén är riktigt duktig. Han får väldigt lite krita för det han presterar tycker jag. I Viborg var han en utav den danska ligans stabilaste högerbackar och han fortsätter att prestera i HBK med ett mycket stabilt och poäng givande spel. Nu så rullar Hammaby mot Ängelholm på i bakgrunden och om ni minns ”pannbandsligan” som var i Elfsborg en gång i tiden, Linderoth och Berglundh och gänget så finns den nya pannbandsligan i Bajen. Grabbarna Helg och Hallenius för den där traditionen vidare med stil.. Helgs karate-kid pannband är det skön 80tals klass på.

Vi säger så gott folk….Snart match igen, fan vad kul!

Heta Kihlberg och fullsatta läktare..?

av John Alv82

 

Vart tog värmen vägen?

När vi gick ut för att träna idag så hörde jag Anttonen säga ”Är vintern tillbaka!?”

Det låg något i det han sa för det var kallt, bara 16 grader drygt. Jag fick gå in och ta på mig en tröja igen. Det är inte lägg att leva i detta nordliga klimat då temperaturen växlar så upp och ner.

—————————————–

Men träna fick vi gjort och visst känns det som att vi har flera spelare som är i god form. Anttonen har jag redan nämnt men Roni ser hetare o hetare ut och sätter många bollar på träning(men inte på mig då förstås hihi). Kihlen är avstängd i nästa match men är rejält på gång, han är för skön denna legend som är 37 år men är 17 i skallen. Alla dessa lite äldre lirade jag har spelat med som Tomas Andersson, Robert Bengtsson Bärkroth eller Kihlen m.fl har något gemensamt. Dom är sjukt vältränade helt enkelt. Kihlen har en kropp som en fotomodell och han ser fram emot att tidningen Café eller Veckorevyn snart ska ringa och ha honom på deras omslag. Samtalet borde komma vilken dag som helst nu…..

—————————————-

Vi gick igenom Elfsborgs matchen på dvd idag och analyserade en massa olika situationer och man kan enkelt sammanfatta snacket med att vi slarvade vid deras 3 mål. Kan vi skärpa till oss där i nästa match och fortsätta skapa chanser framåt och hota på fasta situationer så ser det bra ut för 3 goa poäng.

—————————————–

Häcken räddade Allsvenskan igår genom att besegra Helsingborg med 2-1, ”det va lá gött”. Som Häcken fansen brukar säga…

—————————————–

Frågan nu inför måndagens match är om Behrn Arena kommer att bli utsålt. Det borde vara så kan jag tycka. Alla dessa O-ringen orienterare som är i stan kan få en karta där man prickar ut Behrn Arena på, då borde dom ju hitta!
Arenan tar ”bara” in 13000åskådare och det borde vi väl kunna få. Jag tycker vi borde ha minst 3 eller 4 utsålda matcher varje säsong….
I en region med över 120 000 invånare som det är i Örebro området så tycker jag att vi borde kunna få in 13000 pers någon eller några gånger per år….eller?

——————————————

Dagens PS. Läste att kungen av kungar Keifer Sutherland är i Trollhättan i detta nu för att spela in film. Jag sätter mig i bilen nu för att få min ”24” t-shirt signerad !

 

 

Heta träningar och skott i kryssen

av John Alv82

Tjena alla glada och mindre glada bloggläsare.
Jag har läst lite kommentarer som folk har skrivit efter Elfsborgs matchen och jag måste säga att det är rolig läsning alla ni Elfsborgare som är sura eftersom att ni anser att jag maskar och att vi inte borde vunnit senast utan att Elfsborg borde vunnit. Haha rolig läsning som sagt….kul med kommentarer och speciellt ifrån bittra motståndsupporters. -Hahaha

Veckan rullar på och träningarna går fint.

Idag så kom Henri Belle tillbaka till oss denne glada Kameruan som för 2 veckor sen gick ledsamt runt och sa ”hejdå” till oss alla men nu är han tillbaka med ett låneavtal och han är glad igen, kul.

Visst behöver vi offensivt folk eftersom att det varit lite tunt i truppen på offensiva lirare då Kim Olsen lämnat och då Robin Målgöran tyvärr går runt småskadad. Det är trist det där med Målgöran eftersom att han har så mycket fotboll i kroppen, jag menar det att i hans vänsterfot så ligger det X antal mål och väntar…

På dagens träning så visade Anttonen att formen håller i sig. Han avslutade dagens träning med att knorra in en boll i bortre krysset, stolpe in med en höger utsida. Sådär äckligt tekniskt och nonchalant som bara han kan. Vackert…

Dagens värme var ond mot oss, det var en tryckande hetta som var över konstgräset idag och man blev lite svett kan man säga. Det komiska är att det nästan är 60 graders skillnad på termometern nu jämfört med i vintras då vi var ute i nästan 30 gradig kyla och lirade (snö)boll. 

 

Avslutar dagens blogg med 2 personliga favoriter

Först ett klipp med Kenny Powers ifrån Eastbound and Down, troligtvis världens bästa tv-serie genom alla tider någonsin. Säsong 2 kommer i September om du undrar.

Klipp 2 är ifrån River Monsters mitt nya favoritprogram på tv. Jag hade matat min dator med en massa avsnitt senast då vi åkte ner till Borås, det var en underbar resa helt enkelt. Går på Discovery Channel varje Lördag kl-21.30 (om jag inte minns fel).

3-3 i halvtid

av John Alv82

Det blev hela 6 mål på Borås Arena idag. Men bara en poäng var delades ut…

Vi fruktade Elfsborg start för vi minns hur det såg ut förra året på Borås Arena. Den höga pressen och bollinnehavet fanns hos Elfsborg men vi stod kompakt och gjorde det bra.

För det var vi som tog ledningen efter en riktigt vacker fastsituation. Just dom fasta situationerna skulle visa sig bli vårt vassaste vapen idag för Elfsborg hade otroligt svårt att försvara sig mot våra hörnor och frisparkar.

Det var Patrik Anttonen som gjorde vårat första mål och han stod också för två stycken assist, det var helt enkelt en bra dag på jobbet för trotjänaren Anttonen!

Vi tog som sagt ledningen men Elfsborg kom tillbaka och fick in årets turmål nummer ett då Martin Ericsson satte kvitteringen till 1-1. Det var ett klassiskt röt-mål som vi säger på Göteborgska.

Elfsborg är ett bra lag och har många duktiga spelare, dom har en 32 manna trupp vilket betyder att dom skulle kunna ställa upp med två allsvenska lag om dom så ville. Jag imponeras varje år över hur Elfsborg lyckas få hela sjuhärad att fullkomligt tömma sina plånböcker och satsa på laget i regionen. Det är bra jobbat utav en klubb som bara för mindre än tio år sen var ett såkallat yoyo-lag som åkte upp o ner imellan Allsvenskan och divition ett.

En annan sak jag inte kunde smälta efter matchen var då jag går ut genom tunneln i halvtid, då ser jag fem gulsvarta spelare stå och fullkomligt skälla ut linjedomaren efter noter.

Jag minns att Materazzi blev utvisad en gång då han satt på bänken i en match så även utanför planen så måste man kunna få kort, eller hur är det Bosse Karlsson?
Domaren måste kunna agera i detta fallet för vi har innan säsongen fått strikta instruktioner om just ”klungbildningar” runt domaren ska beivrigas med minst gult kort. Nu stod det fem Elfsborgs spelare och spydde galla på linjedomaren men inget hände. Konstigt……

Den andra halvleken så visade vi moral. Vi kom i underläge två gånger men reste oss varje gång och kvitterade. Vi spelade intelligent under stora delar utav matchen men slarvade i markeringen vid ett tillfälle och då nickade Deni Avdic in en välplacerad boll som betydde 2-1. Sen med mycket tur (igen) så fick en vaken Ishizaki gjort 3-2 målet då just Avdic missat avslutet men det blev en perfekt passning.
Vi reste oss båda gångerna och Patrik Anttonen spelade fram till båda målen, moral med stort ”M” kallas det.

Först en hörna som han skarvar vidare till Porokara och sen en vacket ”tåfjutt” till Astrit som satte 3-3 målet. Återigen riktigt bra gjort utav Anttonen och vad ska man säga om Asrits inhopp? Givetvis succé!

Han gör det väldigt bra och det där 3-3 målet tog liksom luften ur Elfsborg som trodde att dom tre poängen var i hamn då dom satte sitt 3-2 mål i den 85 minuten. Men vi fick sista ordet och nu måste vi ta en seger på Behrn Arena i nästa vecka annars så är denna poängen inte så mycket värd…

Faktum är att vi var väldigt missnöjda med ”bara” en poäng idag. Visst var den en härlig poäng så som matchen utvecklade sig men tongångarna i omklädningsrummet efteråt var att vi borde ha vunnit. Det tycker säkert Elfsborg ännu mera än vi, att dom skulle vunnit men med tanke på att vi tog ledningen och med lite mera tur så hade vi kunnat vinna idag, men vi tar med oss denna insatsen och ska jobba vidare under veckan som kommer för att plocka hem en seger nästa måndag i Örebro!

Så nu är det 3-3 i halvlek skulle man kunna säga. Det återstår 90 minuter utav fighten mot miljonbygget ifrån Borås och vi ska inte ge oss, vi ska visa återigen att vi är ett lag för medaljstriden.

Dagens PS. Visst är Borås Arena en fin fotbollsarena, men färgen på arenan förstår jag inte. Jag menar färgen på utsidan, denna konstigt röd-orange-färgen är riktigt ful måste jag säga. Riktigt ful!

Dagens Grattis:  Tillykke eller Grattis säger jag till Kim Olsen med familj som fick en son natten till söndag. Lille Oliver förutspås bli en rejär bit som sin far och lita på att Kim snart är ute i trädgården och tränar nickar med lill grabben.

 

Välkommen tillbaka Mats Persson

av John Alv82

Gais är en klubb som ofta går sin egna väg och förknippar sig själva gärna med Rock N Roll och vill vara en arbetarklubb som slåss ur underläge. Nu har dom gått sin egna väg igen och anställt kåkfararen Mats Persson till ny sportchef.

Att detta är ett omdiskuterat ämne kan jag förstå och det är modigt utav Gais men framförallt väldigt intelligent. Mats Persson är sommarens värvning i Allsvenskan. Detta är en otrolig andra chans som Mats nu har fått och han kommer att leverera, lita på det. Den erfarenheten han har i livet och inom branchen är stor, så en mer kompetent sportchef får man leta efter.

Jag såg en tv4-intervju med Mats och reportern frågade Gais ordförande om det var svårt att anställa en Sportchef med blåvitt hjärta och det säger väl det mesta om hur okunniga vissa tv-reportrar är. Mats är sen ungdomsåren en Gaisare men framför allt Frölundait. Mats och jag lärde känna varandra under min tid i VF mellan åren 2000-2002 då Mats var Sportchef.

Att Mats har gjort fel i sitt livet det vet vi alla om och jag tänker på hans tid i Blåvitt. Men en sak är säker och det är just det att Mats fick ta ett för stort fall och för mycket skit i den där blåvita soppan.

Så Mats om någon förtjänar en andra chans och jag tycker att han är värd den.

Jag som svartvit ÖSKare gillar skarpt Gais agerande i detta fallet och önskar Mats och Gais lycka till.

Sommarvärme och generösa människor

av John Alv82

Hej!

Solen steker utanför och jag är just hemkommen ifrån ett hett Behrn Arena. men visst är det härligt samtidigt som det är påfrestande att lira boll…

Jo, jag satte ju ut Kim Olsens matchtröja till aktion och nu är den avslutad.

Det blev tillslut BFs Bygghandel i Örebro som kammade hem denna unika matchtröja. Pengarna går till Yunus Ismails hjälpfond.

Saken är den att tröjan först blev såld för 1500kr men nu idag så fick jag ett samtal ifrån gubbarna på BF att dom höjer budet med 5000kr extra bara för att ge Yunus en ”present” som grattis till uppehållstillståndet.

Så Kim Olsens sista matchtröja är nu såld för 6500kr !  Underbart, och stort tack till BFs Bygghandel. Åk nu dit om du ska ha lite plankor och spik! 

20100714072.JPG
BF Lasse är nu en stolt ägare utav Kim Olsens matchtröja!

20100714073.JPG

 

Vi hörs av!

 

Bra, bättre, Casillas

av John Alv82

Innan VM skulle dra igång så var det så att självaste El Capitano Casillas var ifrågasatt utav många. Han hade en (för casillas del) medioker säsong i Real Madrid bakom sig och han kändes lite mätt på all framgång som han haft.

Träningsmatcherna innan VM ökade inte direkt förtroendet i och med att han fortsatte att visa upp ett spel där den där ”gnistan” saknades. 
Så drog VM igång och Spanjorerna förlorade den första matchen och Casillas flickvän som är tv-reporter kom i skottgluggen eftersom att hon sågs som ett störningsmoment för honom.

Så är det, folk och journalister letar fel när man inte lever upp till den standarden som man en gång satt.
Jag ska inte här jämföra mig själv med Casillas men efter några dåliga matcher i våras så fick jag skit eftersom att jag bloggade innan matcherna, självklart var det bloggandet som var felet för mig och Casillas flickvän var han fel….Iallafall så var spekulationerna så. Man letar fel med ljus och lykta helt enkelt.

Men VM rullade på och pressen på Spanien och Casillas ökade och eftersom att dom är så sjukt duktiga så levererade dom resultat utan att briljera. Casillas tog det han skulle utan att han briljerade. Han hade den där turen som en duktig målvakt ska ha, jag tänker på skottet i mot Portugal som han nästan styr in i mål men där han precis innan mållinjen stöter bort bollen. Casillas växte med pressen och det gjorde hela Spanien.

Så när det började dra ihop sig för kvartsfinal och semifinal så gjorde han sitt jobb. Han tog sitt ansvar som kapten och målvakat då han räddade straffen mot Paraguay. Det ser så enelt ut och många säger att straffen var dålig men det är just konsten att rädda bollen i det rätta ögonblicket som Casilas har!

Glenn Strömberg har ett bra fotbollsöga och man kunde höra under VM att han såg något hos Casillas som saknades. Glenn klagade flera gånger under VM på att Casillas inte såg så säker ut som han brukar. Under finalen så kunde man höra det bland annat då Casillas snuddade en löjligt enkel boll som borde gått till hörna men där domaren missade den touchen. Kanske du minns den situationen…

Jag har redan nämnt finalen där Casilas inte var helt 100% som bara Casillas kan vara men tack vare hans otroliga rutin och kvalitéer så var det tillslut han som räddade Spanjorerna och kunde tillsammans med Iniesta ta hen VM guldet till Spanien.

Jag kunde se glädje(givetvis) i Casillas tårar i slutet under matchen men jag är helt säker på att det var tårar utav lättnad också. Lättnad att han lyckades leva upp till alla förväntningar och ta sitt ansvar som kapten. Nu har han redan som 29åring vunnit allt som man kan vinna och han är redan historisk då han som kapten lyft Spaniens första VM guld.

Jag är tror att vi nu har fått se det allra bästa ifrån Casillas och jag tror det bara är mänskligt att det blir så för en människa. Se bara på Buffon som inte varit sig lik efter hans fantastiska VM 2006 eller Oliver Kahn som började dala efter VM 2002 då han var outstanding…

Casillas kommer att fortsätta rada upp fantastiska räddningar och bra spel men känslan är att han nu har nått den berömda ”piken” i karriären.

Jag tycker det är underbart att se detta eftersom att det bevisar att han är mänsklig. För hans liv är näst intill omänsligt framgångsrikt. Casillas är redan idag en utav världens bästa målvakter genom alla tider och den optimala förebilden. Han har allt och miljarder på banken med tar tunnelbanan till träningarna som vilken normal spanjor som helst. Han är en svärmorsdröm, som alltid sköter sig vid sidan utav planen och han är älskad utav hela Spanska folket, han tackar sin familj i varje intervju efter VM guldet och jag kan inte annat än avguda denna ikon inom målvaktsvärlden.

Det är bara Casillas som kan gå på 80-90% utav sin kapacitet men ändå bli VMs bästa målvakt, det finns ingen annan som honom så är det….punkt slut!

Casillascry415.jpg

 

Sida 1 av 2
  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB