John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Heta Kihlberg och fullsatta läktare..?

av John Alv82

 

Vart tog värmen vägen?

När vi gick ut för att träna idag så hörde jag Anttonen säga ”Är vintern tillbaka!?”

Det låg något i det han sa för det var kallt, bara 16 grader drygt. Jag fick gå in och ta på mig en tröja igen. Det är inte lägg att leva i detta nordliga klimat då temperaturen växlar så upp och ner.

—————————————–

Men träna fick vi gjort och visst känns det som att vi har flera spelare som är i god form. Anttonen har jag redan nämnt men Roni ser hetare o hetare ut och sätter många bollar på träning(men inte på mig då förstås hihi). Kihlen är avstängd i nästa match men är rejält på gång, han är för skön denna legend som är 37 år men är 17 i skallen. Alla dessa lite äldre lirade jag har spelat med som Tomas Andersson, Robert Bengtsson Bärkroth eller Kihlen m.fl har något gemensamt. Dom är sjukt vältränade helt enkelt. Kihlen har en kropp som en fotomodell och han ser fram emot att tidningen Café eller Veckorevyn snart ska ringa och ha honom på deras omslag. Samtalet borde komma vilken dag som helst nu…..

—————————————-

Vi gick igenom Elfsborgs matchen på dvd idag och analyserade en massa olika situationer och man kan enkelt sammanfatta snacket med att vi slarvade vid deras 3 mål. Kan vi skärpa till oss där i nästa match och fortsätta skapa chanser framåt och hota på fasta situationer så ser det bra ut för 3 goa poäng.

—————————————–

Häcken räddade Allsvenskan igår genom att besegra Helsingborg med 2-1, ”det va lá gött”. Som Häcken fansen brukar säga…

—————————————–

Frågan nu inför måndagens match är om Behrn Arena kommer att bli utsålt. Det borde vara så kan jag tycka. Alla dessa O-ringen orienterare som är i stan kan få en karta där man prickar ut Behrn Arena på, då borde dom ju hitta!
Arenan tar ”bara” in 13000åskådare och det borde vi väl kunna få. Jag tycker vi borde ha minst 3 eller 4 utsålda matcher varje säsong….
I en region med över 120 000 invånare som det är i Örebro området så tycker jag att vi borde kunna få in 13000 pers någon eller några gånger per år….eller?

——————————————

Dagens PS. Läste att kungen av kungar Keifer Sutherland är i Trollhättan i detta nu för att spela in film. Jag sätter mig i bilen nu för att få min ”24” t-shirt signerad !

 

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB