John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Halmstrået

av John Alv82

Nu är vi där igen, ska vi knipa det lilla halmstråt som vi har chans till nu eller ska vi än en gång få se guldtåget åka förbi oss i 200 knyck…

Vi har en chans under lördagen att knapra in några poäng och göra hösten ännu mera intressant. Vi siktar givetvis på att ta chansen men det kommer att bli svårt…..sjukt svårt.

Helsingborg kommer hit till Örebro med en färsk 3 poängare i bagaget ifrån i onsdags och möjligen så är dom lite möra och trötta i kroppen efter den matchen(vi kan ju hoppas). Vi har några dagars mer vila och det kan kanske bli avgörande i det långa loppet.

En sak är säker att OM vi skulle vinna så kommer spelschemat vara det som Helsingborg skyller på mest, skulle jag tro.

Det är långt kvar tills dess och såhär på förhand så är det en helt underbar match som väntar oss. 

Vi kan hoppas att dom flesta ÖSK fansen stannar i city över helgen och går på matchen istället för att åka ut till sina sommarstugor och titta på matchen på en gammal sliten 14tums tv. 
Risken är stor att många myser hemma i sofforna en lördags eftermiddag för det brukar generellt komma lite mera folk om det är en vardagsmatch här i Örebro. En sak är säker och det är just det att vi kommer behöva allt stöd vi kan få. Så skit i sommarstugan och hälsa på Behrn Arena istället.

Helsingborg är bevisligen ett ruggigt bra lag, ett helt komplett lag i stort sett. Dom har bra spelare på alla platser och inga direkta svagheter. Säsongen dom står för hittills är riktigt imponerande.
Dom är också det laget som läser min blogg flitigast utav alla dom allsvenska lagen.(Detta säger jag inte för att tala gott om mig själv, klara bevis finns 😉
För alla minns vi väl tränar-Bosse när han gick ut i tv att ”det gäller att blogga” och senast efter matchen i Helsingborg i våras så fick jag höra efter matchen ifrån en spelare att ”jag ska sluta upp med att skriva en massa skit” (vad det nu betyder) och så Erik Sundins uttalande i NAs (rätt så töntiga artikel) om vem som står för mest trash-talk i ÖSK ifrån veckan som varit. Sundin uttalade sig något i stil med att det var jag eftersom att jag snackar mest skit på min blogg.

Jag har aldrig hört någon ifrån något annat lag någonsin kommentera min blogg utom just folk ifrån Helsingborg. 
Det är helt enkelt 3 gånger jag hört någon motståndare snacka om bloggen och alla 3 tillfällena har varit ifrån HIF folk. 
Det måste bara betyda att just Helsingborgare går rätt så mycket upp i vad som skrivs och sägs i media. 
Att dom ens lägger fokus och kommenterar vad jag skrivit är sjukt komiskt. Att man ens bryr sig en liten liten knutta vad jag kladdat ner här framför datorn är helt sjukt. 
Det jag skriver är helt jävla ointressant. Jag gör det för att det är kul att skriva av sig mina tankar och om någon läser det så är det ju bara roligt. Men att allsvenska motståndare hakar upp sig på det och lägger fokus på det är återigen bara för sjukt…

Just därför så tror jag att att HIF kommer att missa guldet i år eftersom att dom bryr sig för mycket vad som står i media…guldsnack hit och guldsnack dit...tillslut så kommer guldet att bli till sand om man går och tror på allt som sägs….eller skrivs.

Nu får vi se vad detta inlägget kommer att få för betydelse, förhoppningsvis för alla så kommer denna skiten inte betyda ett skvatt !

Fighten börjar klockan 16.00 på Lördag och då gäller det…..ska vi gripa tag i halmstråt eller kommer det att gå helt åt piiipiiip…. 😉

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB