inifrån allsvenskan

Oj det var fotboll på Behrn idag!

av John Alv82

Fotboll, Fussball eller Football eller vad fan som helst….utan att sticka ut hakan för mycket så är det väl ändå tyyyp såhär som fotboll ska spelas.
Vi som är ÖSKare är iallafall stolta idag. Den första halvleken var inte bara bra, den var magisk.
Den var så bra att domarteamet inte riktigt fattade vad som hände, för inte kan väl Örebro spela så bra och göra så många mål på självaste Helsingborg….nääää det kan dom inte så vi dömer bort några mål för offside så spänningen håller i sig.

Vi gjorde 5 mål i den första halvleken men bara 2 blev godkända. Men det tillhör sporten att domarna gör misstag så vi ska väl inte haka upp oss på det nu när vi ändå vann men 3-0. Eller?

Jo…jag håller mig kvar där en liten stund till för jag har aldrig varit med om något liknande….bollen var i nätmaskorna 6 gånger under matchen tror jag och 3 mål var enligt domaren regelrätta. Jajajajaja….skit nu i det men komiskt blev det.

Det finns inte så mycket att säga egentligen för vi hade en bra dag på jobbet och nu kan vi surfa på detta resultatet fram tills nästa match som är om 2 veckor, det känns rätt så skönt.
Då väntar formstarka Djurgården….men vi njuter lite till utav denna segern och fokuserar först på DIF om några dagar.

Jo, givetvis så måste jag berömma hela laget idag så alla var ju duktiga men Nordin Gerzic var ju rätt så lysande. Allt gick liksom hem idag och jag har sett han bra många gånger men aldrig såhär bra. Riktigt kul!

Vi hörs av gott folk och ha en riktigt jävla trevlig lördagsafton på dig  🙂

Dagens PS. BARA drygt 7600 personer på Behrn arena en solig Lördags eftermiddag…..hallo hallo?!?!?…vi som var på plats hade i alla fall trevligt….