John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Helgen närmar sig

av John Alv82

Först och främst kul att nya tittare nu fått upp ögonen för dom gamla klassiska ÖSK-TV klippen. Det är rätt så många som hört av sig ang dessa klipp och dragit på smilbanden en del, verkar det som. Det finns en massa andra klipp att se om du går in på denna länken.  

—————————————

Det är landskamp nu på fredag och jag ska ite gå in så mycket på det mer än att jag är helt säker på att Sverige vinner med 3-1 mot Ungern och 3-0 mot San-Marino.  Punkt slut.

—————————————

Vi, ÖSK grabbarna är träningslediga under helgen. Vilket betyder att vi kör på hårt och bra nu i veckan inför den lediga helgen. Pulsklockorna tickar för fullt på handlederna och det är mycket flås på träningen. Tyvärr så har vi lite mannfall nu eftersom att vissa lirare kurerar sina kroppar inför kommande Allsvenska matcher. Just i dagsläget så saknar vi bland annat tongivande spelare som Bedoya, Anttonen, Kihlen och Nordin på träningarna. Lägg där till att Berra gick av träningen igår med en ond fot, Lasse Mosander kallarBerras ”skada” för ett ”myggbett” så vi kan nog räkna mer Berra rätt så snart igen. Det roliga är att Boris Lumbana och Wirtanen är tillbaka i träning nu igen och det är två killar som drar upp både kvalitén och stämningen på träningarna, kul.

—————————————

Transferfönstret stängde nu nyss och det blev inget utlandsäventyr den här gången heller för mig, men va fan ska man ha det till när man har ÖSK eller 😉
Skämt o sido, fönstrets sista stora transfer blev Robinho till Milan och det var faktiskt ett riktigt roligt klubbval anser jag. Vilket sjujäkla anfall dom har nu Milan….helt sjukt.
Säga vad man vill om alla megastjärnor i Milan….Ronaldinho, Robinho, Zlatan, Pirlo m.m…..så finns det bara EN ”stor” stjärna enligt mig och det är Gattuso. Läste denna artikeln i Aftonbladet och visst är det härligt med dessa spelare med ett genuint hjärta!
Jo, Schalke 04 fick i sista stund spetsat till sin forwards uppsättning, vad sägs om en duo nu mer Raul och Huntelaar på topp….rätt okay. 

—————————————

I onsdags så var jag gäst i P4 Örebros program ”Rakt på Sak”. Gå in HÄR för att lyssna. Klicka dig fram till Lyssningsarkivet och skrolla fram till Onsdag 1sept 17-17.30…jag dyker väl upp c.a 17.15 …. Jag tjatade nästan hål i huvudet på folket i studion men jag var upp i varv….skyller på det.

—————————————

”Turbulens” är ett ord som dyker upp lite här och var just nu i fotbolls Sverige och den anrika fotbollsklubben Hammarby IF har rätt så mycket utav det just nu….som vanligt kan man ju tycka som utomstående.

—————————————

Läste att Reals tränare Mourinho kritiserade hans nya Tyskar för att vara för sig själva och integrera sig dåligt. Vad trodde han egentligen när han värvade två spelare från ett land som ”dubbar” allt som visas på tv. Det Tyska folket kan ju knappt engelska, trodde han då att dessa två lirarna skulle kunna snacka spanska flytande…?

—————————————

Oj oj oj…det var bråk på Blåvitts träning! Rubriker , rubriker, rubriker….Sånt händer i alla lag någon gång….tyvärr, men ibland så rinner det helt enkelt över…Det har varit riktigt nära här i ÖSK också vid något tillfälle och i Viborg under mitt sista år så small det rejält vid ett tillfälle. Jag var inte inblandad men oj…..det var fult och det small rejält. Så som sagt…..sånt händer, fråga bara Ljungberg och Mellberg  😉

————————————–

Var det någon mer än jag som läste Lasse Wirströms krönika i dagens NA ? Länk HÄR.  
En vågad krönika där han ger sig på den heliga sporten damfotboll. Han skrev helt enkelt bara det som dom flesta tänker….Absolut inget negativt menat, bara positivt om sporten utvecklas kan jag tycka.

————————————–

 

LOGOTYPE KLOCKOR 2010 PAYOFF.jpg

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB