inifrån allsvenskan

1-0 segrar är extra sköna

av John Alv82

Då fick vi återigen sjunga så att väggarna dånade i Behrn arenas katakomber.
Man kan aldrig sjunga en segersång för mycket, man vill aldrig att den ska ta slut. Men vi fick slita rejält för dom 3 poängen idag. Kalmar är ett bra lag men hade väl riktigt svårt med vår defensiv idag tror jag. Det var några stolpträffar i den första halvleken sen så stoppade vi det mesta.
Sobralense är en fantastisk fotbollspelare och han är nu lika viktig för sitt lag som Wanderson en gång var i GAIS. Allt spel ska gå genom honom och ofta så gör han det bra men jag hade blivit skogstokig på honom idag om jag varit forward i KFF. För hur många gånger kunde han inte slå in bollen i den första halvleken men han valde att dribbla och hålla bollen med skosulan så där kaxigt och o effektivt som bara en superstar kan göra.

————————

Vi vann efter ett mål som kom till då vi endast hade spelat 15 sekunder. Riktigt kul att Bedoya fick gjort mål, jag älskar att ha en killen i mitt egna lag. Vilken kämpaglöd och vilket slit han visar upp match efter match. Jag diggar Bedoya riktigt mycket!
Trist att domaren Strömbergsson ”den nye” inte hade bättre känsla idag. Bedoyas två gula kort var riktigt billiga kan jag tycka. Sen när Sobralense gör ett mesförsök att skalla mig i mot slutet så får han ”bara” ett gult. Det trista är att jag tror Sobralense hade fått ett rött om jag filmat. Om jag gjort som i Serie-A och rullat 8 varv och skrikit på mamma så hade han nog åkt ut. Men det är inte min stil och det blev bara ett gult. Sånt är livet.

———————–

Det var en viktig seger inte bara för våra fans och för moralen inom laget. Vi kan helt enkelt behöva dom där 5 poängen ner till Borås Allstars nu när vi går in i en mycket tuff period med 2 stycken Göteborgs resor.

———————-

Skönt…nu ska jag sova och njuta utav 1-0 segern. Dessa segrar är sköna, bara en orättvis 0-1 seger på bortaplan är skönare…..den tar vi mot Häcken istället    😉