inifrån allsvenskan

Twoface

av John Alv82

Med dagens rubrik så menar jag just det att vi i ÖSK hade två helt skilda ansikten igår.
Dom första 45 minuterna var riktigt bra, riktigt bra. Vi gick ut och spelade det spelet vi hade kommit överens om. Vi var löpvilliga och hade ett härligt tempo i allt som vi gjorde. Vi hade också ledningen med 3-0 efter en halvtimmes spel !
——————————–
Pulinho fick in en boll, mycket vackert. Skönt och viktigt att han fick in en boll. Sen så gjorde Nordin dom två andra målen. Varav ett nickmål, såg att Herman Nikolic på NA frågade Nordin om det var hans första nickmål. Till och med jag minns att Nordin nickade in ett mål mot Trelleborg i hemmapremiären 2008 eller om det var 2007( tror jag inte minns fel där). Härligt att Nordin stiger fram och producerar mål i år, underbart.
——————————-
Så kom halvtidsvilan och vi var så taggade i paus. Alla stod upp i omklädningsrummet och stapplade som vilda hästar som bara ville ut och springa lös. Men vad hände…? Inget i princip…
——————————-
Den andra halvleken förlorade vi tyvärr med 1-0. Vi tappade helt enkelt den löpvilligheten och det tempot som vi hade i den första halvleken.
Hade vi varit i underläge med 1-0 i paus och sen vänt till 3-1 i den andra så hade man varit betydligt gladare efter slutsignalen.
———————————
Jag kan vara ärlig att säga det att jag var riktigt besviken efter matchen. Jag var jätteglad för att vi vann men jag kunde inte glömma den andra halvleken och just det att vi torskade den med 1-0.
Men ”hallo!” vi segrade och vi lyckades att ladda om ordentligt som jag skrev om i min blogg dagen innan matchen!