John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Mot BP blir det fight

av John Alv82

Jag får börja med att ursäkta att jag uppdaterat bloggen lite skralt denna veckan.

Nu har det gått så snabbt att vi snart ska spela match igen, härligt!

———--Inför BP fighten-——–
Nu väntar Brommapojkarna i en match på liv och död. BP är ett lag som spelar med kniven mot strupen och det innebär för oss att det kommer bli tufft och svårt. Min gissning är att segern kommer att sitta långt inne….långt!
För vi måste göra jobbet lite mer än vad vi gjort dom senaste matcherna. Vi brukar annars också ha jämna och tuffa matcher mot just BP så denna matchen blir abslout inget undantag.
Jag har stor respekt för BP, för dom har kvalitéer även om det var längesen dom visade det.
Vi studerade deras senaste match idag efter träningen. Då förlorade BP mot Blåvitt, men BPs 1-1 mål var ett exempel på när dom blixtrar till och visar klass.
Med BPs nya tränare spelar ett lite enklare och rakare spel än hur det var förut. Det är snabba omställningar med nickskarvar och tidiga inlägg som gäller så vi måste verkligen visa moral och fokus i alla dom 95 minuterna för att ta dom där viktiga 3 poängen.

——————————————-

Det ryktas om att Buffon ska till Manchester United!
Tydligen så har Buffons fru setts på husvisningar i Manchester och jag som är ett stort fan utav denne Buffon måste säga att det vore ett klockrent val för denna levande legend.
Efter VM 2006 så har det annars varit rätt så tyst kring Buffon. Han har varit skadad titt som tätt och haft det allmänt jobbigt med sitt Juventus. Men ett byte till United är det bästa som skulle kunna hända för den gamle gode Gigi…..
Men som sagt, allt detta är bara rykten men det vore riktigt roligt om det är sant!
Liverpool ska ersätta Torres med Forlan om spanjoren lämnar i januari. Som sagt Premier League är redan kul att följa men hur roligt blir den nu…..  😉

——————————————–

Jag såg Peter Johansson och hans Champions of Rock gäng igår afton. Hela konserten är en hyllning till Queen och det var riktigt jävla bra…,om man nu får svära 😉
Peter Johansson är en fenomenal sångare och han axlar Freddy Mercurys röst utan minsta problem och det säger ju rätt så mycket om hans potential.

———————————————-

Till sist så vill jag bara poängtera det att vi har nu uppfyllt våran målsättning som vi hade inför säsongen. Vi siktade på en top-5 placering och med Söndagens resultat i Allsvenskan så är den målsättningen nu i hamn!
Starkt !!!

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB