John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Kort och gott ifrån helgen

av John Alv82

Under Lördagen och Söndagen så har vi avverkat två stycken träningar och det har varit hyfsad kvalité. Känslan just ju är att vi vill lite för mycket kanske. Det blir lite för mycket felpass och slarv ibland eftersom att vi vill det där lilla extra, vi vill ha ett högt tempo och passa hårda passningar men kvalitén har varit lite lidande. Men det är härligt att vi har viljan och ställer höga krav på oss själva. Vi ska skruva upp kvalitén inför onsdagens fight. Satan i gatan vad det blir spännande!

Kort och gott ifrån helgen.

# Kul att det blir med än dom där 2500 personerna som brukar skrika på Gais matcher nu på Onsdag. Det snackas om drygt 10 000 personer som ska se matchen på plats. Kul.

# Liverpool har det tungt, blytungt!

# Som ÖSKare så måste jag ändå säga att det är roligt med IFK Norrköping i Allsvenskan 2011. Syrianska är i stort sätt klara dom också och det känns lite halvroligt det också att få upp dom.
Bara det inte blir som när Assyriska var uppe i Allsvenskan 2005. Det var en jävla hype inför Allsvenskan och när dom inledde med några segrar och bla slog Blåvitt på bortaplan så var dom världens bästa lag och folket älskade jublande och sjöng. Men så kom förlusterna och publiken svek sitt älskade Assyriska, platserna på arenan gapade tomma. Det var något slags rekord i antalet medgångs-supportrar där i Assyriska. Hoppas det inte blir det samma med Syrianska, utan att dom även har fans om laget står bakom laget i motgångar. Känslan är att Allsvenskan får sig ett lyft om vi byter ut dom två i toppen utan Superettan mot dom två i botten utav Allsvenskan(sorry BP & Gefle men så är det nog).

# Jag har inget hjärta så för AIK men när Bangura fick göra mål igår efter hans familjetragedi så log jag och tyckte att det var kul för hans skull.

# Äntligen!!!!!! Nu efter en miljon olika turer så är det klart att The Hobbit ska spelas in och det blir Peter Jackson som ska regissera. Fantastiskt!

# Jag läste om Etóo och hans Inter som slog Cagliari idag. Där fans gjorde ap-ljud mot Etó och andra mörkhyade. Det är skamligt utav fansen, skamligt. Men jag ville se Etós ap-dans som det skrevs om i tidningarna. ”Eto firade med ap-dans” stod det. Men herregud det var ju ingen ap-dans!!! Blev lite besviken på dom vilseledande rubrikerna. 

Hyséns klack idag var rätt snygg!!! Var det med vilje så var den magisk och synd på sätt o vis att han inte gjorde mål. Som keeper njuter jag att Nordfeldt tog skottet men som fotbollsfantast så tycker jag det var trist.

# Jo, det har varit ännu en våldtäkt i Örebro. Men för helvete hur många sjuka jävlar finns det i vår stad!  
Jag ska nog börja nattvandra med k-pist för det måste bli ett slut på det här, kom igen!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB